1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ Kilka pytan

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Grzib, Kwiecień 10, 2011.

  1. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Siema.
    obecnie mam Ixtreme 1.61 i chyba najnowszego dasha, chciałbym pograć w nowe gry Np: NFS HP i CoD BO lecz musiał bym wgrać LT+
    i mam kilka pytań, nie muszę grac przez XBL.
    1. Czy opłaca się flaszowac napęd LT+ ?
    2. Czy będę mógł normalnie grac w nowe gry?
    3. Czy będę mógł grac w moje stare gry z wave3?
    4. Jeżeli będę miał LT+ to czy proces nagrywania gier się jakoś zmienia? czy wszystko tak jak po staremu?
    5. Macie jakiś tutorial do ABGX? jest tam tyle komunikatów ze nie ogarniam tego ;p

    Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    pffomatic? co tot akiego?
    mam jeszcze jedno pytanko, dzisiaj nagralem gre WWE vs Smackdown 2011 przypadkowo zamiast zmienic na wave3 zmienilem na wave2, po wlozeniu plyty do konsoli pisze "Odtworz DVD" czy gra nie powinna normalnie dzialac?
     
  5. Kagekun

    Kagekun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem jak masz starego flasha to samo zmiana wave nic nie da. Musisz przeflashiować napęd na najnowszy!
     
Wczytywanie...

Poleć forum