1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ Kinect

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Rider112, Listopad 18, 2010.

  1. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może już były takie tematy, ale nie znalazłem wszystkiego w jednym. Mam xboxa 360 arcade z iXtreme 1.6, wgrałem nowego dasha i chcę wykonać taką operację:
    - poczekać i wgrać LT+,
    - kupić Kinecta,
    - ściągać gry na Kinecta. Czy taka kombinacja wypali?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    Kinecta możesz spokojnie kupić wszystkie gry będą działać ;) zadna narazie nie ma zabezpieczenie AP2.5 wiec po co czekać na LT+.
    Jeżeli pomogłem to podziękować ;)
    Pozdrawiam
     
    1 osoba to lubi.
  4. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na pewno gry na Kinecta nie mają AP2.5? I tak teraz nie mam kasy wystarczającej na kinecta więc poczekam i najpierw kupię LT+
     
  5. krugerandek

    krugerandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Na pewno nie maja przynajmniej te wydane do tej pory
     
    1 osoba to lubi.
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    ja mam kinecta i Lt v1 i wszystko działa cacy
     
    1 osoba to lubi.
  7. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a komunikat po nagraniu np "game in motion " kinect "odtworz dvd" o czym swiadczy ? zle nagrane ? czy zly flash napedu ? mam bodajze 1.60 lub 1.59 ?
     
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    serio ? napewno ? juz kilka plyt tak nagralem jak do tej pory zawsze

    gra nie byla zle nagrana , wina flasha napedu , znacie sie tak ze "hej!"
     
Wczytywanie...

Poleć forum