1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt max burner problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mkis, Kwiecień 7, 2012.

  1. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    wiec mam taki problem mam ihas 124 b zrobiłem jak w poradniku wgrałem lt max i chce nagrywać i wyskakuje komunikat truncate czy overburn wiec jest coś nie tak z wgranym lt czy trzeba mieć x360usb czy ??

    -=SETH=- //Nie ten dział. Nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków będąc użytkownikiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    na jakich płytach próbujesz nagrywać? Verby? jeżeli tak to nie prawidłowo wgrałeś Burnera Maxa
     
  5. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    tak na verbatim pierwszy raz później zmieniłem na platinium i to samo mogę podłączyć do płyty głównej czy trzeba miec 360usb
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oczywiście, podłączasz do płyty głównej do SATA.
    Spróbuj wgrać jeszcze raz tego LT MAX, może coś źle się wgrało, spróbuj z tego mojego linka powinno działać :)
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    chodzi dzięki coś z moim lt było coś nie tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum