1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT MAX + imgburn (jakieś ustawienia?)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox_Live, Październik 24, 2011.

  1. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    a więc chce wypalić dziś Forzę 4, mam nową nagrywarkę ihas 124b, wgrałem LT MAX, i teraz pytanie, jakie ustawienia w imgburn wprowadzić, nagrywanie x2? i czy w opcja zaawansowanych coś pozmieniać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    i jeszcze pytanie, jak mogę sprawdzić jaką mam wersję Verbatimów (mowa jest o jakiś mkm 001 i 003), mam cake i wyrzuciłem tą kolorową karteczkę, da się włożyć czytsą płytę do kompa i sprawdzić jaka to wersja lub jakoś odczytać? I jak kupować takie płyty żeby mieć pewność że to 001 lub 003?
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak wlozysz plyte to w imgburnie wyswietlą sie po prawej stronie informacje dotyczace nosnika. producent, predkosc nagrywania itp. MKM/MKK tez bedzie.
    reszte masz w temacie o LT w niusach.
     
  5. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dzieki, a jakies ustawienia musze w img wprowadzic kolego?
     
  6. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    masz tutka
    Download iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf for free on Filesonic.com
     
Wczytywanie...

Poleć forum