1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt max

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonik94, Luty 14, 2012.

  1. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Witam
    z tego co słyszałem do nagrywania gier w formacie XGD# potrzebujemy nagrywarki Lite-ON IHAS oraz oprogramowania LT MAX
    Moje pytanie jest następujące.
    Gdzie moge znaleźć takowego LT MAX do pobrania i jakiś tutorial jak zmienićfw nagrywarki z góry bardzo dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    mam nagrywarkę i chyba zainstalowałem dobrze lt max. jak mam teraz zrobić obraz oryginalnej płyty z grą w formacie xgd3??
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz LT+3.0, to przepuść grę przez najnowszy ABGX 1.0.6 i wypal grę IMGBurnem. Jeśli w nagrywarce jest LT MAX to gdy nagrywsz grę z XGD3 nie powinien wyskakiwać komunikat że obraz jest za duży .
     
  7. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    ale czy mogę jakoś zrobić obraz gry np Driver jak zrobić obraz tej gry?
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Chcesz zrobić obraz z płyty tak ? Jeśli nagrałeś go na LT+2.0 zwykłą nagrywarką, metodą TrunCate to nie zrobisz z niej obrazu. Jedynym wyjściem jeśli chcesz w nią grać jest ściągnąć ją od nowa :)
     
  9. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Mam oryginalną grę. i chcę zrobić jej obraz aby później wypalić raz jeszcze bo nie wiem czy dobrze zainstalowałem FW LT MAX

    ale jak to zrobić aby było wszystko ok?
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zabawa z orginałem to strata czasu lepiej gotowego ripa nabyć
     
  11. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Jaka jest różnica między LT Max, który obsługuje tylko ihas z rewizją B, a Burner Max, mający więcej kompatybilnych napędów?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    najpierw był lt max tylko do ihas B, dopiero pozniej pojawil sie burner max payload, który obsluguje wiecej napedow
     

Poleć forum