1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ na innym napędzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ELRIC2222, Luty 10, 2011.

  1. ELRIC2222

    ELRIC2222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Chciałbym zaktualizować swój firmware z LT do LT+, i nie wiem czy jest to możliwe jeżeli mam w konsoli Liteon'a v1, a pierwotnie w mojej konsoli był v3 ?... Czytałem gdzieś że po wymianie napędu LT+ nie działa... Proszę o odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystkie liteon sa identyczne. I to serio - IDENTYCZNE. Roznia sie tylko wersja fw. wiec wgrywajac do np liteona v1 fw z liteona v3 mamy pelnoprawny naped v3.

    Wiec tak, lt+ bedzie smigac.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dexter - nie podważam twojej wypowiedzi ale weź mi wytłumacz
    dlaczego nie ma jednego ixtreme LT+ dla ogólnie liteona
    tylko osobne wersje dla każdego modelu ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wersje Lt+ dla Liteona są trzy (7,8,9) - każdy Litek jest taki sam hardware`owo tylko ma inny soft - tylko tym się różnią. Tak więc jeśli mamy np. w konsoli oryginalnie Litka 7 i chcemy go zmienić na np. Litka 8 to wgrywamy do tej 8emki soft z 7emki i wtedy mamy "ten sam oryginalny napęd" w konsoli tyle że nowy a m$ się nie pokapuje że wymienialiśmy na inny.

    Btw - spoof z Litka na Benq (Lt+ 1.1 ofc) działa i gry ap25 chodzą no problem - nawet flagi nie mam (ale nie gwarantuję nikomu tego samego).
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no dobrze ale chodzi o to że czemu nie ma uniwesalnego lt+ dla litków.......skoro są identyczne......
     
Wczytywanie...

Poleć forum