1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + na Lite-onie v3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rembol, Listopad 24, 2010.

  1. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy jeżeli mam w swojej elitce liteona v3, to czy będe mół bez problemowo wgrać lt+ tak samo jak przy liteonach v1 i v2?
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    tak.
     
  4. czarek199817

    czarek199817 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Karniewo
  5. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak to zrobić jest tutaj jakiś poradnik ?? co potrzeba itp: albo nakierować na jakiś temat
     
  6. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    zlezy od rodzaju napędu,zależy czy masz klucz(jak nie to trzeba sczytać)
     
  7. elviskc

    elviskc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Po czym poznać, że dany Lite-On jest v1, v2, czy v3?
    Ja mam 83850c z czerwca 2009 (tak jest na etykiecie), nie jest podane jaka to wersja.

    Dzięki
    Pozdrawiam
     
  8. Tusiek

    Tusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest V2

    edit:

    Tusiek byl szybszy o pare sekund ;p
     

Poleć forum