1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+ na lt 1.9

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez turbin, Czerwiec 22, 2011.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    jako że wyszła nowa przeróbka a myśl ta nie daje mi spokoju. Mam konsolę z LT+, i nie mam klucza napędu. Czy jest możliwość przerobienia mojej konsoli na lt 1.9? Czy trzeba będzie znowu klucz wyciągać ( i czy w ogóle da się klucz wyciągnąć?)


    Pozdrawiam,
    i dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Napisz jaka to konsola bo jeśli SLIM to będzie lipa a jeśli poprzednia wersja xbox 360 to nie bedzie problemu
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Arcade
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z wyciągnięciem klucza czy z przeróbką? (w ogóle muszę mieć w tym przypadku klucz?)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    klucz zawsze musisz mieć.....nie ma problemu ani z przeróbka ani z wyciągnieciem klucza
     
  8. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Podpinam sie do pytania: mam Falcona z 2009 r + LT+. Nigdy wczesniej nie wyciagalem klucza.
    Jak najlepiej zrobic:
    1. najpierw update potem przerobka na LT 1.9
    2.czy przed update dac wyciagnac klucz i bawaic sie w przerobienie ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    możesz zrobić nawet przeróbkę na LT 1.9 i zrobić aktualkę bo ponoć nie kasuje wtedy flashowanegoo napędu.
    Ja robiłem tak że wgrałem oryginalny soft, zrobiłem aktualkę, przerobiłem na LT1.9 i gotowe.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    lepiej nie ryzykuj...i wgraj najpierw dasha a potem przerobke....
     

Poleć forum