1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ na napędzie samsunga z kluczem od Liteona? Jak wygląda sprawa z spoof?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byhlk, Grudzień 3, 2010.

  1. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak w temacie, w swoim xboxie posiadałem napęd liteona który uległ uszkodzeniu, sczytałem z niego klucz a że pod ręką miałem napęd samsunga to zrobiłem tzw. spoof`a. Do napędu samsunga wgrałem klucz od liteona oraz najnowszy firmware jaki był dostępny czyli LT 1.0.
    Chciał bym pograć w gry z AP 2.5, niestety poprawnie przerobione obrazy gier nie działają u mnie na napędzie samsunga z LT u kolegi który ma LT+ działają.
    Teraz pytanie czy w związku z tym że zrobiłem spoof`a powinienem do napędu samsunga wgrać firmware od liteona z LT+??
    Jeśli coś źle napisałem proszę mnie od razu nie wieszać, wszystko pisałem z pamięci.
    Pozdrawiam i czekam na info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma LT+ dla Samsunga. Musisz kupić taki sam napęd jak miałeś fabrycznie w pudle i wgrać do niego LT+.
     
  4. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle to i ja wiem że nie ma LT+ dla samsunga, chodzi mi o to czy jeśli był zrobiony spoof nie trzeba wgrać softa od liteona??
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    FW od Lite Ona wgrasz tylko do Lite Ona. Musisz kupić Lite Ona xxxx (dokładnie takiego samego jak miałeś) i wgrać do niego LT+
     
  6. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak też myślałem ale miałem nadzieję... Czemu nie wypocili LT+ dla samsunga? czy coś się ruszy w tym temacie?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    FW dla Samsunga nie będą już prawdopodobnie "robione", c4e położył naciska na Lite On'y i BenQ.
    LT 1.1 już nie było dla Samsunga, więc i LT+ na 99% nie będzie.
     
  8. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za pomoc eXtrim, do zobaczenia;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum