1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+ na wave 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wilkkuba, Grudzień 6, 2010.

  1. wilkkuba

    wilkkuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem mam konsole przerobiona 3 dashami i Assasin Creed Broterhood eng który przerobiłem na 3 wave normalnie działa a jak nagrałem Assasin Creed Broterhood pl przerobiona na lt+ już mi nie działa . Wiec mam pytanie jak z gry przerobionej na lt+ przerobić na wave 3 żeby chodziło na konsoli z 3 dashami ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  4. wilkkuba

    wilkkuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie mam gre przerobiona na lt+ ale na mojej konsoli nie idzie bo mam x-a przerobionego 3 dashami i chodzi mi o przerobienie gry z lt+ na zwykle wawe 3
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Więc pat****esz jak każdą inną grę 360wavepatcher'em i przerabiasz (już spatchowany obraz na wave 3) patchem na LT+(tym przeciwko AP2.5)
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    ATi, on ma grę na LT+, ale w napędzie ma iX 1.6 i wgrane te 3 aktualizacje.
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Affff...Mój błąd logicznego myślenia....Zakładam że ściągnąłeś już gotowy przerobiony obraz na LT+?? To pozostaje ci ściągnąć czysty i od nowa patch wave 3 i nagrać, a najlepiej przerobić już na LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum