1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ na WAVE??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekpl13, Styczeń 30, 2011.

  1. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy można grę na LT+ z pachować na WAVE np. 2,3 lub 4?
    Czy zostaje tylko kolejne przerobienie konsoli.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak to napisałeś, że nie wiadomo o co chodzi
    Każdą grę odpalisz na starszej przeróbce(po przerobieniu wave) oprócz tych najnowszych z zabezpieczeniem ap25
     
  4. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tylko lt+ albo medota 3 dashy
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    LT+ odpala każdy wave więc nie ma potrzeby jego zmieniania a co do gier jak NFS HP czy AC:B to w nich nie musisz zmieniać wave ale musisz dograć patcha do sectora AP 2.5 Checks
     
Wczytywanie...

Poleć forum