1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ nie dziala z podlaczonym dyskiem?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Renata_Nysa, Maj 5, 2011.

  1. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem z ktorym jeszcze sie nie spotkalem ( choc troche w interniecie poszukalem :rolleyes: ). Otoz : Mam przerobiona konsole ixtremem lt+. Na pierwszy zut oka wszystko dziala, chodza gry z ap 2.5 ... ale tylko gdy mam odpiety dysk! Gdy staram sie uruchomic np: DA2 z podpietym dyskiem ponownie wyskakuje mi aktualizacja... ( musze dodac ze przed przeróbka zaktualizowalem konsole )

    Czy ktos wie jak rozwiazac ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co się stanie jak z podpiętym dyskiem zrobisz aktualizacje?

    Po za tym DA2 nie ma AP25.
     
  4. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po ponownym uruchomieni konsoli wyskakuje komunikat :

    Nie mozna zainstalowac aktualizacji. Plyty nie da sie odczytac.

    ( Skoro DA2 nie ma AP 2.5 czemu wyskakiwal komunikat z aktualizacja, przed przerobieniem ? )
     
  5. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    masz spaczowany w dól wave?
     
  6. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze to nie wiem czym sa wavy spathowane w dol, ale jesli sie da to sprawdzic to podpowiedz mi jak?
     
  7. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomnialam równiez dodac ze gdy uruchamiam ACB wyskakuje mi czarny ekran z dyskiem i bez..
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Assasin ma ap2.5 lecz twój obraz nie ma tego zabezpieczenia wgranego. DA2 zaoytało cię czy zrobić update masz zmieniony wave gry dlatego update się nie robi.
     
  9. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co mogę z tym zrobic? Nagrac od nowa gry bez patchowania ich na inny wave, i wszystko bedzie OK?
     
  10. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zrob aktualizacje z pendraka i bedzie ok
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a wczesniej wyczysc aktualizacje dahsa
     
  12. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sie wyczyszcza aktualizacje dashboarda? Jedyne co mi przychodzi do glowy to usuniecie plikow systemowych pozatym widze pustke, a usuwanie systemu raczej nie jest najlepszym pomyslem ...
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    ściągnij z xbox.com najnowszego Dashboarda wrzuć na pendriva i zrób aktualizacje, i wszystko powinno byc już dobrze.
     
  14. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tylko aby to nie był dash 13xxxxxx bo skasuje ci całkiem przeróbkę
     
  15. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli uruchomiłeś ACB to masz flage tak dla informacji.
     
  16. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem dlaczego, ale nie moge zrobic aktualizacji, probowalam z 3 roznymi pendrivami.. ale nic z tego. Pendriva czyta ale za to aktualizacji nie widzi ( I nie chodzi tutaj o nazwe folderu z plikami aktualizacji ).



    P.S.
    Tak wiem ze konsola jest oflagowana jednak nie interesuje mnie gra online.
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przy wyłączonej konsoli naciśnij i przytrzymaj przycisk SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając włącz konsolę i nie puszczaj aż do momentu zalogowania profilu. Po tej operacji błędne aktualizacje powinny zostać usunięte.
     
  18. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprubowałam, i nadal nie czyta aktualizacji..
     
  19. Renata_Nysa

    Renata_Nysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktos jeszcze jakis pomysl co zrobic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum