1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ nie działają gry z pierwszego xbox

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez rtv2500, Grudzień 2, 2010.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Po przejściu z Lt 1.1 na Lt+ nie działają mi gry z pierwszego xbox`a. Chodzi o gry, które mają kategorię Xbox360E, emulator zainstalowany. Czy ma ktoś jakiś pomysł na uruchomienie? Pisałem już post w LT+ pytania i odpowiedzi, jednak ktoś mi go usunął i za pozwoleniem moderatora #JCK założyłem nowy temat

    Dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie mam ten sam problem. Może ktoś wie co jest nie tak.
     
  4. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Gry na dysku czy z płytki ?
     
  5. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest napisane"otwórz napęd",więc plyty nie widzi nawet.
     
  6. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież gier z X1 nie da się zainstalować na Hdd 360tki.
     
  7. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przyłączam się do pytania czy na LT+ działają gry z xboxa 1 (X360E)?
     
  8. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No niestety te co działały mi na LT zwykłym nie chcą iść na LT+ teraz pytanie czy ktoś wie co można z tym zrobić?
     
  9. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to teamJungle nas trochę porobił. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie sposób na uruchomienie tych gier..
     
  10. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam tak samo :D myślałem że to napęd ale widać ze lt+ ma jakies zabezpieczenia anty-banowe na live a gry z xboxa 1 ich nie mają więc nie widzi tej gry :D
     
  11. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wie ktoś czy chociaż oryginalne działają z pierwszego x`a?
     
  12. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  13. dirk

    dirk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem ze nie dzialaja wam gry z XBOX'a juz przerobione i nagrane na DVD-DL dla X360?

    Kurde bo chcialem pograc w gre z starszego XBOX'a i teraz mam zaglostke czy przerabiac obraz i nagrywac...

    Moze to mi ktos potwierdzic kto ma LT+ i gry na XBOX nagrane na DL?
     
  14. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może ktoś potwierdzić czy oryginalne gry z pierwszego x`a nie działają?
     
  15. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Oryginalny Def Jam Fight.... nie odpala na lt+
     
  16. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale można ściągnąć z XBL :)
     
  17. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No i działają Tobie na LT+??
     
  18. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Wyszedł LT+ 1.1 dodający obsługę gier z 1 Xboxa ;)

    Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia
     
  19. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm a jak mam lt+ zwykłe to moge zaktualizować bez otwierania konsoli? słyszałem kiedys o takim urządzenie nie ważne czy drogie czy nie tylko czy jest coś takiego
     
  20. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niema, na razie sie bez rozbierania konsoli nie obejdzie.
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sek w tym ze jest:

    Xeno Top Gear

    [​IMG]

    lub Blaster 360

    [​IMG]

    Ale to sa drogie i niepraktyczne zabawki. Poza tym trzeba je najpierw zamontowac w konsoli zeby potem moc flashowac bez jej rozkladania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum