1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ nowe FW czy jakaś aktualizacja?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez BratJana, Listopad 2, 2010.

  1. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, niedługo ma wyjść nowe LT+ i mam pytanie bo wszędzie piszą, że wyjdzie nowy patch albo aktualizacja LT + ... I teraz pytanie: Czy to będzie nowy fw i będę musiał znowu kasę wyłożyć żeby mi ktoś przerobił czy to będzie jakiś update czy tam np. coś w stylu activate.iso
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Nowy Fw flash od nowa
     
  4. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A żeby zrobić flasha to trzeba mieć jakieś przyrządy ? czy tylko jakis kabel?
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja za lt zapłaciłem 50zł na liteonie v2 ale to było w czerwcu myślę ze teraz za lt+ dam tyle samo a i może bedzie jakiś nowy patcher;))
    to wtedy nie trzeba by było nowego fw wgrać;))
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz kabel sata i wyciągnięty klucz z napędu to możesz sam sflashować napęd podłączając go do komputera :) Ja naprzykład tak zrobię i może koledze jak będzie chciał
     
  7. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy nowe LT+ bedzie juz obslugiwany na Slimach? chciałbym wkoncu przerobic konsole
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    będzie
     
  9. tomaszek20061

    tomaszek20061 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kiedy mniejwiecej wyjdzie ten LT+
    a skad masz takie informacje jesli mozna wiedziec ze juz obslugiwany bedzie przez Slimy...
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  11. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Yogii26

    Yogii26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    Któregoś grudnia, bodajże 6 czy 9 nie jestem pewien. LT+ będzie miało za zadanie obejście najnowszych zabezpieczeń ap25, które są aktywowane wraz z pobraniem i zainstalowaniem najnowszego dashboarda.
     
  13. siba

    siba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy żeby grać w gry z ap 2. 5 na lt 1.1 to będe musiał płacić za lt +, czy będzie jakaś inna możliwość ?
     
  14. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jakbyś poszukał na forum to byś znalazł
    i jeszcze narzekasz ze płacić to kup gre za 200zł i też zapłacisz ale wiecej;d
     
  15. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Prawda ;) 50 zł to nie wydatek... wole dać 50 zł i cisnac online niz 200 zł ... zawsze 150 zł w kieszeni ; d
     
  16. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    jeśli posiadacie klucze wyciągnięte z napędu to możecie sami wgrać flasha... poradniki na forum ale nie łaska poszukać i poczytać...
    co do przeróbki slima... z tego co ja wyczytałem to możliwa będzie przeróbka slimów wyprodukowanych do czerwca 2010 bądź lipca 2010.. nie jestem teraz dokładnie pewny.. czy to się potwierdzi? czas pokaże :)
     
  17. siba

    siba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że 50 zł to nie duży wydatek, ale znalezenie przerabiacza w okolicach mojego miasta to większy problem. A tak pozatym patchowanie nie pomoże ? (Chodzi mi oczywiście o nowe programy tego typu, które dopiero wyjdą)
     
  18. cartball

    cartball Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Nie zakładam nowego tematu bo nie chcę zaśmiecać forum.

    Jestem początkujący więc proszę o wyrozumiałość.


    Posiadam napęd lite-on DG-16D2S 74850C, po raz pierwszy flaszował mi go znajomy jednak teraz nie mam go pod ręką i muszę poradzić sobie sam. Klucz mam na płytce.

    Interesuje mnie co jest potrzebne do wgrania nowego flasha, jakie programy to wiem, tylko nie mam pewności czy nie musze mieć konkretny kontroler SATA i jakieś dodatkowe podzespoły.

    Prosiłbym o opisanie procedury wgrywania nowego flasha.
     
  19. matsaw

    matsaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    nawet Bóg tego nie wie ... a chciałby pewnie sobie w nowe gierki przyciąć hehe
    a tak na serio to mówi się o 2 najbliższych tygodniach ... czyli do końca miesiąca :p

    to skoro masz takiego znajomego to po cholerę męczysz nas pytaniami niezwiązanymi z tematem, są telefony, maile itp.
    mamy XXI wiek poszukaj na internecie jak wgrywało się LT ... wgrywanie nowego od tego zbytnio się różniło nie będzie
     
  20. cartball

    cartball Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cwaniak czytać ze zrozumieniem cie w szkole nie nauczyli, przecież napisałem że znajomego nie mam pod ręką, jakby było inaczej to bym nie pytał. Jak nie wie to się nie odzywaj. I jeszcze jedno, moje pytanie jak najbardziej wiąże się z tematem nowego softu.
     
  21. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    z softem tak ale nie z treścią merytoryczną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum