1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ oficjalnie wydane!!!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez cloud0, Listopad 23, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    Link:
    http://www.ixtreme.net/download/file.php?id=443

    Źródło: http://www.ixtreme.net/announces/lt-for-slim-t5332.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oficjalna wersja C4E's iXtreme LT+
    - Dla: Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
    - Zoptymizowany kod PFI w celu akomodacji danych AP25 SS
    - Omija obecną ochronę AP25
    - Chroni konsole przed sprawdzaniem AP25
    - Odpalanie gier bez wzgledu na wave, obrazy sa traktowane jako poprawne!
    - Full disc stealth used by default
    - Split-Vid used as default
    Bootując tytuł z AP25 bez AP25 SS, gra się nie odpali lecz wciąż będzie chroniona przed sprawdzaniem AP25 na obecnym dashu 2.0.12611.0
    Jeżeli LT+ napotka nieznane AP25, gra się nie odpali....jak wyżej.

    AP25 SS są specyficzne dla wersji regionalnych gier (np. NFS:HP w PAL i NTSC- co równa się dwóm różnym patchom AP25)
    Odpalanie gier z AP25 bez LT+ prawdopodobnie prowadzic bedzie do oflagowania w celu zbanowania.
    Nie można spoof'owac z roznych modeli napedow ktore moga byc wykryte. Z ta wersja LT+ MUSISZ posiadac oryginalny Benq lub Liteon.
    LT+ dla slim 9504 bedzie nastepne, a po nim LT+ dla slim 0225.



    Link do obecnych patchy: jak wyzej.
    Wszelkie pomylki zglaszac mi na pw.
     
  4. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    no to świetnie - to jeszcze przydałby się nowy abgx - bo wprawdzie są patche pod ppfomatic 3.0 - ale nie ma to jak automat

    a poza tym nie bardzo wiem jak abgx wykryć czy obraz ma już zrobiony patch pod ss3ap25 - opis by się jakiś przydał dla fanów xlive
     
  5. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    nareszcie warto bylo czzekać !! :D
     
  6. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Jeszcze przed chwilą mówili, że udostępnią za 3 tygodnie, aah jak ten czas szybko mija.
     
  7. przemasdurex

    przemasdurex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bootując tytuł z AP25 bez AP25 SS, gra się nie odpali lecz wciąż będzie chroniona przed sprawdzaniem AP25 na obecnym dashu 2.0.12611.0
    Jeżeli LT+ napotka nieznane AP25, gra się nie odpali....jak wyżej. moze ktos sprostowac o co w tym chodzi?
     
  8. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    No i mój benek nieobsługiwany. Myślałem, że pisząc BENQ i LITE-ON wcześniej mieli na myśli wszystkie benki i litki ^^
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak wrzuciesz gre nie spatchowna to sie nie odpali
    jak powstanie nowe ap 2.5 to sie nie odpali
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z ta sa jakies inne benki???
     
  11. przemasdurex

    przemasdurex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wrzuciesz gre nie spatchowna to sie nie odpali
    jak powstanie nowe ap 2.5 to sie nie odpali. Jakim programem patchowac?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. maly126

    maly126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co z tymi co mają samsunga?
    no i podejrzewam że po tej preróbce moje gierki przerobioine do wave2 nie ruszą?
    XBL mnie nie interesuje. może być flaga na konsole
     
  14. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to kto powie jak wgrac to samemu:) i co trzeba posiadac stara przerobka to prawdopodobnie Lt v1 albo jakis inny ale napewno Lt bo wszsytkei wave chodza
     
  15. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pytanie problemowe :] Byłem zmuszony by wymienić w mojej konsoli napęd (z benQ na Liteon), mam rozumiec, ze LT+ nie jest w moim zasięgu?
     
  16. kub

    kub Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, jeżeli wgram LT+ to wszystkie gry, niezależnie z jakim wave,patchowane i z AP 2,5 beda dzialac? Np. sciagne NFS HP albo AC:B i nagram to od razu mogę grać czy gry z aP2,5 musze jeszcze jakos patchowac?
     
  17. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
  18. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ja mam inne pytanie.

    Co jeśli włożę płytę bez patcha AP25 (np Fable 3) na dashu 12xxx, zostanę oflagowany?
     
  19. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    nie zostaniesz oflagowany, nie odpali ci tez gra
     
  20. zenek1234

    zenek1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Londyn
    przydała by się jakaś wersja LT+ , która by odpalała gry bez ss3, dla tych co po sieci nie grają ma się rozumieć :)
     
  21. kub

    kub Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skad brac te patche AP25? Bo aktualnie mam iXtreme 1.61 NS i nie gram online, tylko offline, wiec wolalbym cos takiego ze po prostu sciagam, nagrywam, gram :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum