1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT Plus 1.9 a pokazuje 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shparag, Czerwiec 29, 2011.

  1. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    A wiec tak wyciagnałem klucz metoda pmt z liteona z sierpnia 2009(nigdy nie przerabianej) r i teraz załadował sie plik dummy.bin jest ok załadowałem plik do liteona z lt plus 1.9 i zrobiłem spoof przerobiłem konsole i tu zaczyna sie problem bo pokazuje mi ze mam wgrane lt 1.1 a nie 1.9 dlaczego nizej pokazuje loga co i jak

    Getting Status from port 0xA000

    Invalid Status 0x50

    Loading firmware file C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\JUNGLE FLASHER\firmware\LTPlus-025v1.9.bin

    MD5 hash: 71cfb6569fd42a1d4eb243dbd4d3b159

    Drive key @ n/a FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    Firmware Osig: [PLDS DG-16D2S 0251]

    Firmware is: LT-Plus 1.1

    Spoofing Target

    DVD Key copied to target

    ID strings already match

    Serial data already matches

    No Calibration data in source





    Target f/w saved as: Lite_CFW.bin



    Sending Lite-On-Erase request to port 0xA000

    ..............

    Drive returned Status 0x7F

    ......

    Serial flash found with Status 0x72

    Manufacturer ID: 0xC2

    Device ID: 0x11

    Flash Name: MXIC(MX25L2005)

    Flash Size: 262144 bytes



    Getting Status from port 0xA000

    SPi flash found with Status 0x72



    Sending Chip Erase to Port 0xA000

    Erasing:

    Writing target buffer to flash

    Writing Bank 0: ................

    Writing Bank 1: ................

    Writing Bank 2: ................

    Writing Bank 3: ................



    Flash Verification Test !

    Reading Bank 0: ................

    Reading Bank 1: ................

    Reading Bank 2: ................

    Reading Bank 3: ................

    Write verified OK !

    co zrobiłem nie tak? szybka odpowiedz i zamykamy temat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Widocznie w paczce o nazwie...: \firmware\LTPlus-025v1.9.bin
    Masz LT-Plus 1.1 .
    Powinno być :
    Loading firmware file ..\LT 1.9\LiteOn (Phat)\LiteOn_Post_13141\LTPlus-025v1.9.bin

    MD5 hash: 71cfb6569fd42a1d4eb243dbd4d3b159

    Genuine LT plus v1.9

    Drive key @ n/a FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    Firmware Osig: [PLDS DG-16D2S 0251]

    Firmware is: LT-Plus 1.9

    Spoofing Target

    DVD Key copied to target

    Target is LT - ID strings not copied to Target

    PS:
    Z tym że MD5 hash i Firmware Osig masz taki sam.
    ? ? ?
     
  4. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    He he prosze o zamkniecie i usuniecie tematu. Odpowiedz na moje pytanie jest banalnie prosta nie zauwazyłem zewłaczylem JF w wersji 183 zamiast 184 i stad tez ten problem :] teraz wszystko gra i jest ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum