1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT PLUS 2.0 ARCADE GRY Z AP.25 I DUZY PROBLEM:p

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bankai, Październik 22, 2011.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    WIEC TAK przerobilem nie dawno konsole i mam kilka pytan czy jest przerobka lt 2.0 i LT+ 2.0 czy tylko LT+ 2.0 i tak mam gry od kumpla i jemu chodza w sensie need foor speed HP a mi nie mam napend lietona i najnowszy dash teraz mecze sie z assasin credd bratherhood bo tem mi nie dziala i czemu tak jest ze jemu chodzi mi nie:p a i inne przerobione gry mi chodza np assasin 2 czy call 4 a te mi nie chca pojsc proszeo pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jest tylko jedna przerobka lt 2.0 tylko niektorym nie chce sie ''+'' dodawac
    assassin i need for speed nie bedzie ci chodzil na tej przerobce poniewaz zapewne bym jeszcze patchowany na starego lt dlatego musisz sciagnac obraz obu gier i przepuscic przez abgxa a nastepnie nagrac i wszystko bedzie dzialalo
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zanczy ja sie an tym wogole nie znam albo mysle ze kolegi mi zrobi
    :p thx jak cos bede pisac
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jaki obrz z kad go sciagnoc
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a i czy musze czekac na jkas nowe wersje na lt 2.0 czy jak no mam na kompie obraz iso i przepuszczalem z kolega przez abx i nie chodzi chyba ze to jakos inaczej dostane instrukcje?
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. millena

    millena Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa
    pierwsze primo , to edytuj posty bo cie tu zjedzą, drugie primo:

    assassins creed brotherhood i needforspeed, jesli obie gry są po angielsku mozesz je zrzucic na kompa przy uzyciu imgburna(create image from disc), (nie musisz sciagac ich z neta), potem przeleciec abgxem (autofix/level3) i obrazy zostaną ''naprawione'' potem nagrasz sobie je drugi raz i juz bedą działac

    jesli cie interesuje dlaczego te płyty nie działają to odsyłam do tego tematu: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/black-ops-help-105855.html#post848558
     
  9. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a co to jst ten autofix level 3 sory no poprostu jestem zielony w tych sprawach
     
  10. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok ok juz sprawdzilem na google too opcja w abgx
     
  11. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok to teraz mam wersie global i jak ja nagrac na lt 2.0
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
  13. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    OK PRYEPUSCILEM PRYEY ABXGX Y INNYMI USTAWIENIAMI WYSZEDL CALY NA ZIELONO I HULA:d
    THX ZA POMOC
     
Wczytywanie...

Poleć forum