1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT pomocy:)

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez staticsoul, Lipiec 28, 2012.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam takie pytanie, chce sobie przerobic do najnowszego LT swojego Xboxa 360 i mam takie pytanie czy stare gry wszystkie mi beda chodzic ? :p Bo czytalem wlasnie teraz ze te gry na LT 3.0 poprostu te nowe, np. Resident Evil 6 itp tego typu poprostu sie inaczej nagrywa ale nie wiem czy beda mi stare gry dzialac np. Fifa 10 :D Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tak będą...
     
  4. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Walkowane 105 raz;) Beda wszystkie oprocz gier xgd3 ze zmieniona topologia i ap 2,5. Jak rozpoznac xgd3 jest na forum

    pozdrawiam

    Przepraszam za lakoicznosc, wyslane z androida.
     
  5. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm ale te gry xgd3 pojda na tym LT 3.0 tylko trzeba je inaczej nagrac ta ?
     
  6. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Tak, musisz je inaczej nagrać. Tzn. przepuścić najpierw przez ABX który dogra Topologię. A później nagrać IHASem jeśli chcesz nagrać na dysk lub zwykłym napędem jeśli chcesz grać z płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum