1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ (przerobka) prosze o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fobis33, Maj 28, 2011.

  1. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    witam .
    posiadam przerobionego xboxa arcade jasper lt+ .
    ale jestem w tym zielony.. przeszukalem forum ale dla mnie wszystko to niejasne bardzo jest . (te nazwy itd - ale pewnie kazdy mial taki poczatek)

    wiec moje pytanie - jak nagrywac gry? czy wystarczy (zwygla gre bez ap25) przepuscic przez abx360 i wypalic na plyte? czy musze przerabiac na wave czy cos innego? ...

    i jeszcez 1 pytanie - co z gramy z zabezpieczeniem ap25 ? jak je nagrac? ..
    prosze o pomoc tylko prosze to wytlumaczyc jak malemu dziecku gdyz nie ogarniam jeszcze tego wszystkiego za co sory :< ..

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry najlepiej nagrywać programem ImgBurn z prędkością 2,4x. Oczywiście możesz ustawić większą prędkość, ale mogą wystąpić różnorakie problemy podczas rozgrywki. Tak, wystarczy sprawdzić programem i nagrać. Nie nagrywaj gry jeżeli pojawi się jakieś zdanie na czerwono. Najlepiej sprawdzić w czym jest problem. Z przeróbką LT+ nie musisz przerabiać wave.

    Na drugie pytanie nie jestem pewny odpowiedzi, ale z LT+ CHYBA nagrywa się jak pozostałe gry, czyli przepuszcza przez abgx itp.
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    do gier z ap trzeba dodac patch ap. inaczej nie pojdą.
     
  5. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    bardzo dziekuje za odpowiedzi (tak jasne ze juz rozumiem wszystko) ...
    wlasnie w black opsie gdy przepuszczalem przez abx'a wyskoczyl 1 czerwony komunikat (ap 25 replay sector is blank) .
    niektorzy pisza ze na lt+ nie dziala, a drudzy aby nie przejmowac sie tym i nagrywac...
    aha... czyli rozumiem ze wystarczy patch ap25 do black opsa ( i innych gier z tym zabezpieczeniem) i wszysko powinno hulac..
    Pozdro.
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    black ops dziala po wgraniu patcha ap25. stad masz na czerwono komunikat. bo owego patcha nie ma w obrazie. na plytki sie nie zyluj bo i tak trzeba bedzie znowu nagrac. choc do BO i w ogole gier z AP25 nie jestem pewien. ale jak wszystkie to wszystkie :p
     
  7. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    hmm nie zylowac sie czyli jeszcze nie nagrywac gier? bo z 10 gier jeszcze mam nie nagranych, mialem to zrobic w poniedzialek ale przeczytalem ze teraz ta nowa aktualizacja itd...
    bo ja nie gram w sieci to i tak mi gry z i bez ap 25 nie beda dzialac?
    bo nie kumam znow :D
     
  8. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Ściągasz gre w formacie .iso przepuszczasz przez ABGX360 który utworzy plik .dvd i ten utworzony plik nagrywasz na płytkę.
    Jak masz zwykłe LT uruchomisz wszystkie gry bez AP2.5
    Jak masz LT+ uruchomisz wszystkie gry także z AP2.5 (jest ich 6 narazie)

    P.S Nie aktualizuj konsoli, no chyba że gry będą tego wymagały.
    Niech cię nie ponosi.
     
  9. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    a jezeli gram tylko i wylacznie offline to co z tym wszystkim mam zrobic?
    bo nie wiem czy ten caly dash to tylko w wypadki gier online?
    czy jak gram offline bede mogl grac normalnie w gry z ap25 oraz gry bez ap25 i gry pod kinect?
     
  10. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Będziesz mógł! Tylko wszystko ładnie przez ABGX360. Ja mam LT+1,1 i NFS HP, AC BH bez problemu działa. Musisz pamiętać tylko o ABGX!
     
Wczytywanie...

Poleć forum