1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT - pytania i odpowiedzi

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Blood., Listopad 24, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bardzo dobry pomysł tak powinno być w każdym temacie :]

    pierwsze pytanko czy ktoś już sprawdzał u siebie po wgraniu LT+ czy działaja gry z tego forum, czy ssv3 (czy jakoś tak) już jest zamontowane w tych obrazach czy nie ma problemu żadnego
     
  4. npkolo

    npkolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzisiaj aktualizowałem do LT+ wczesniej miałem LT1.1 napęd liteon
    konsola rok produkcji 01.07.2009
    testowałem na nowym nfs i wszytko o.k
     
  5. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moja konsola jest po spoofie, podczas zakupu miałem wymieniany napęd na Samsunga, czy jest realne ukazanie się LT+ do niego?
     
  6. W13siek

    W13siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LT+ nie obsługuje napędów po spoofie, konsola jest w stanie wykryc że masz spoofowany napęd, do Samsunga nie będzie LT+ bo ten napęd nie obsługuje zabezpieczeń AP 2.5. Czyli jeśli ktoś ma w konsoli swój oryginalny napęd samsung bez spoofu moze grac ale jeśli ktoś miał spoof innego napędu z innej konsoli np. Liteon-Samsung to musi użyc swojego oryginalnego napędu.
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    jak wyglada dogrywnie ss AP25? nowy abgx sam to robi tak jak slyszalem?
     
  8. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nowy abgx360 w wersji 1.0.4 sam je wgrywa.
     
  9. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy spokojnie, ale ta konsola nie ma dysku tylko kartę pamięci 256 MB,

    Pytanie: Czy ss ap25 to te patche, które trzeba wgrywać przed sprawdzeniem abgx ?
     
  10. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, jednak juz wychodza spatchowane gry, takze jest to rozwiazanie jedynie dla tych ktorzy nasciagali Assasinow,NFSów i Fable III przed naglosnieniem calej sprawy.
    Czytajcie uwaznie info wrzucanych obrazow, jezeli ma np. w tytule AP25, jest to obraz spatchowany
     
  11. koras980

    koras980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pytanie ode mnie, czy jezeli mam juz sflashowanego liteona v3, musze znow jechac do goscia zeby go lutował itd ? oryginalny plik mam zachowany. czy moge sam sobie teraz wgrac LT+ podpinajac go do plyty glownej pod zlacza sata ? i jak to zrobic ?
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  13. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja mam takie pytanie : czy to prawda że gry pod LT+ muszą być specjalnie paczowane bo slyszałem że bez nie działają
     
  14. prutes

    prutes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz je tylko "przelecieć" nowym abgx'em i działa ponoć.

    Pytanie : Czy starsze gry, typu :Mafia 2, CoD MW2 itp. będą działaly normalnie czy trzeba będzie je patchować ?
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Działają normalnie.
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    PYTANIE:
    mam ACB PL i co teraz mam zrobić w abgx aby wgrał się patch ap2.5SS??
    i jaki abgx to robi;))
     
  17. cieniasik

    cieniasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ABGX1.0.4 tutaj link do tematu na ten temat wraz z download'em


    Czy można jakoś spatchować Lt do wersji Lt+ bez podłączenia do kompa? Przez pendrive albo w jakiś taki podobny sposób. Bo nie mam odpowiedniego wejścia do podłączenia, a nie chce jechać zawozić gdzieś do gościa szczególnie w taką pogodę.
     
  18. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może jeszcze przez płyte cd? :p
    Przez SATA only

    Proponuje w ogóle założyć temat iXtreme Q&A i tam napisac wszystko bo ludzie pytają o to samo co strone..
     
  19. Krzys PL

    Krzys PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie można.
    Musisz rozebrać konsole i podpiąć napęd pod SATA i wgrać nowy firmwer ze swoim kluczem.

    A jak wygląda sprawa jak ma się wymieniony napęd z Liteon V1 na V3? Będzie to działać czy trzeba zamontować z powrotem V1?
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będzie
     
  21. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy po wgraniu już tego LT+ gry będą działać już normalnie czy muszę jeszcze jakoś je przerabiać czytałem o jakimś Patchu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum