1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt + pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojak436, Listopad 18, 2010.

  1. wojak436

    wojak436 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Racibórz
    Czy jak mam 1.61 albo jakieś inne bo przerabiałem chyba w marcu albo kwietniu to będę musiał znowu wydawać na przeróbke czy wsadze pendrive i mi zaktualizuje do lt +
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Niestety będziesz musiał znowu wydawać na przeróbkę.
     
  4. wojak436

    wojak436 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Racibórz
    A jak dużo to może kosztować ???
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    pewnie koło 6 dych.
     
  6. wojak436

    wojak436 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Racibórz
    Czy jak mam najnowszego dasha tego co trzeba aktualizowac z AC to będe mógł przerobić na lt +
     
  7. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak. Właśnie najlepiej jest teraz wgrać najnowszego dasha lecz konsoli w ogóle nie podłączać do neta bo wykryje przeróbkę. Aktualizacja a później przeróbka.
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Teraz najlepiej to jest zostać na 9199! a nie wgrywać najnowszy, nawet bety. Zwykła próba odpalenia gry z AP 2.5 flaguje konsolę offline wtedy. Na 9199 nic takiego nie ma miejsca.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  10. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    Jeśli sie nie znasz lepiej dać przerobić do serwisu
     
Wczytywanie...

Poleć forum