1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ Samsung ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sowiecki meski sos, Styczeń 9, 2011.

  1. Sowiecki meski sos

    Sowiecki meski sos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Samsunga z iextreme 1.4, uslyszalem ze nowy dash wykrywa i flaguje starsze fw, postanowilem poczekac.
    W temacie o LT+ 1.1 na oficjalnej stronie jest download do Samsung iXtreme LT1.0 Lite Touch Firmware.
    Czy to jest to samo co lt+ 1.1 do innych napedow, skoro jest w tym temacie, bo juz sie pogubilem.
    Che znowu pograc w reach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na samsunga nie ma LT+ bo nie potrzeba nie obsluguje on zabezpieczen ap 2.5 wystarczy wgrac LT 1.0 :)
     
  5. marine_boy

    marine_boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy LT+ 1.1 to to samo co LT 1.0 hmm... nie, ale wiem, że jak wgrasz LT 1.0 do samsunga to nie musisz martwić się o wave i nawet o AP 2.5(samsung go nie obsługuje) :D
     
  6. Sowiecki meski sos

    Sowiecki meski sos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy bede mogl grac po sieci ?

    Edit: ok wiem ze samsung nie moze przeprowadzic ap25 i ze lt 1.0 daje takie same efekty jak + na reszcie... to musze w ogole upgradeowac skoro gram na oryginalkach czy dash wykryje moje 1.4 ?
    granie przez xbl oczywiscie.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na xbl bana dostajesz za firmware a nie za gry............więc albo wgraj oryginalny frimware albo lt dla sammy'ego
     
Wczytywanie...

Poleć forum