1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ v1.1 - co będzie po aktualizacji do najnowszego dasha.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Centek, Maj 23, 2011.

  1. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam :). Mam LT+ v1.1 i dasha, którego instalowałem przy wkładaniu Cod: BO.
    Słyszałem, że najnowszy dash usuwa przeróbkę.
    Jak to jest? może mi ktoś wytłumaczyć?
    I najważniejsze dla mnie czy LA Noire będzie wołał o aktualizację do tego najnowszego dasha co wgrywa oryginalny FW do napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żadne gry jak dotąd nie wymagają najnowszego dasha
    Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to masz temat oddzielny i 80 stron do poczytania
     
  4. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrała mi sie dziś nowa aktualizacja i żadna gra nie działa tylko orginał
     
  5. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    K@MIL w takim razie po co pobierałeś nowego dasha skoro na razie nie jest wymagany dla kopii gier, a wiedziałeś, że cofnie on przeróbkę ?
     
  6. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli juz po frytkach, każda nowa gra będzie miała tą aktualizacje ...
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  8. Gruuuby

    Gruuuby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja niestety dziś zrobiłem aktualizację i teraz jedna wielka ****;/ Chciałem pograć w coda 4 na xbox live a teraz wogole nie pogram na piratach... (zostaje tylko GTA IV i Lego Indiana Jones czy jakoś jak:D) WIĘC NIE AKTUALIZUJCIE DASHA JEŚLI CHCECIE POGRAĆ NA PIRATACH !!! Dziękuje.
     
  9. kenczi

    kenczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziwne, tylko osoby z jednym postem piszą, że nie działa.
     
  10. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A jeśli mam dasha 9199 (czy jakoś tak) i przeróbke LT 1.1 to pójdą mi najnowsze tytuły ?

    PS: Sorry że tak pytam ale 100 lat nie było mnie na forum i mam do nadrobienia pewnie gdzieś z 500 stron na ten temat :)
     
  11. p4w3l2

    p4w3l2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przed chwila chciałem pograc w bo na live i pobralo mi aktualizacje teraz nie dziala mi zadna piracka gra
    skoro usunol pzerobke czy mozna ja wgrac od poczatku??
    nie ma juz zadnej opcji aby grac teraz na piratach na live??
     
  12. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak musisz wgrać od nowa przeróbke spowrotem :)

    Bo tylko orginaly mozesz grać...
     
  13. p4w3l2

    p4w3l2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak wgram przerobke to bede mogl pykac na tych samych plytkach na live??
     
  14. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Jeśli gry mają AP.2.5 to nie pograsz bo musisz jeszcze raz wypalić dogrywając wcześniej patcha.
    Ale w starsze powinieneś bez problemu :) ale pewnie będzie wisiał BAN nad Tobą :D
     
  15. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To ja się podłącze również. Mianowicie, jak to jest? Słyszałem, że jeżeli masz przerobionego X'a i zaktualizujesz dash, to on nadpisuje wgrany Ixtereme w taki sposób, że jeżeli nie spisałeś wcześniej klucza to przysłowiowa kaplica z kolejnymi przeróbkami. Jednakże z drugiej strony, podobno dash nadpisuje płytę główną, a nie napęd i da się wszystko sczytać.

    Czekam na kogoś kto mnie oświeci :)

    pozdrawiam
     
  16. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej przed aktualizacja, zabezpiecz swoj key napedu.Z keyem mozesz przerobisz i tak szyfrowanie lezy w innym miejscu nowy dash...
     
  17. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT:
    Owszem, nowy dash zmienia FW napedu, oraz umieszcza jego klucz w innym miejscu. Nic nie szyfruje.
     
  18. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jak zrobilem aktualizacje dasha to musze jeszcze raz przerobic naped, oczywiscie klucz mam zgrany. I czy te gry co sa juz nagrane beda działac, oczywiscie przystosowane do XBL z ss2. Czy bedzie trzeba je wszystkie jeszcze raz nagraz z odpowiednim paczem.
     
  19. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Beda dzialac. Nie odpali tylko te 6 gier, ktore maja AP2.5
     
  20. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    równiez pobrałem aktualizacje i żadne gry nie chodzą które sam wypalałem;/ czyli ta aktualizacja cofa przeróbkę i teraz mam oryginalny soft tak? wiec jak bede grał na oryginalnych płytach to mnie nie zbanuja na live? nie bede juz widniał jako "pirat" ?
     
  21. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zaprawde powiadam wam, skonczcie już z tymi banami. To już było dawno a teraz ms skupia się na uprzykżaniu piratom w inny sposób:jakieś blokady ap25 i tym podobne sprawy.
    BANÓW JUŻ NIE BĘDZIE!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum