1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + XGD3 kilka porad

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Akindusx, Lipiec 19, 2012.

  1. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema, trochę czasu minęło i nie wiem jak już z tym wszystkim jest, bo poradników jest masa a jeszcze więcej z nich nie działa. A więc: miałem iksa przerobionego i wgrane lt 2.0 jednak pare miechów temu wbiłem na XLive i zaktualizował mi się dashboard na ten nowy. A więc co po kolei muszę zrobić aby grać w najnowsze gry na iksie ? Najpierw przerobić od nowa konsole na lt 3.0, następnie kupić nagrywarkę z możliwością nagrywania gier xgd3 i podczas nagrywania gier skorzystać z poradnika "Nagrywanie gier pod lt 3.0 tak ? Obecnie mam zwykłą nagrywarkę LG którą dotychczas nagrywałem starsze gry. Nie da się tego obejść jakoś, nie wyszło nic nowego etc. ? Czy jedyna możliwość to ta która opisałem ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    poczytaj na forum pelno tych głupich pytań , mozesz poki co grać na swoim LT 2
     
  4. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, ale moge grac na lt 2.0 w najnowsze gry po tym cichym updacie dasha ? Bo slyszalem, ze nie, a jedynie w starsze gry.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wszystko chodzi sciagnij nagraj i zobacz
     
  6. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest sens w ogole narywania pod lt 2.0 gier z xgd3 na zwyklej nagrywarce LG (bez mozliwosci nagrywania xgd3) ??
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a czemu ma nie być sensu wszystko gra jak nalezy z zastosowaniem piosenki (trick mp3) odpada online oczywiscie ale dla samego siebie gry chodza i mozna grać bez problemu i wypalac ja mam tak wypalone i nie narzekam , teraz tylko ihas
     
  8. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mozesz po kolei napisac z jakiego poradnika mam skorzystac aby nagrac poprawnie gry xgd3 albo jak Ty to robisz ? Bo teraz tyle tego jest wszystkiego. Zwykla nagrywarka LG, nowy dash, lt 2.0 (o ile update nowego dusha nie mial wplywu na usuniecie tego lt czy cos :p )
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    odpowiedni dział na forum, potem w artykuły ;) Nagrywanie gier pod LT 2.0/3
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja juz mam liteon ihas wiec nie nagrywam na zwyklej :) ( tą laptopową nagrywałem normalnie wkladalem plyte i palilem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum