1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ z hitachi nie działa NFS HP

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dayz, Grudzień 29, 2010.

  1. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż mam konsolę xbox 360 falcon, wcześniej w konsoli był Liteon v1, od dłuższego czasu mam wsadzonego hitachi v47. Zflashowałem go z Iextreme 1.51 na stock i z stock na LT+ ale nadal nie działa mi NFS HP ;( Jestem poprostu załamany, jest jakaś szansa uruchomienia tej gry na X360?
    Z góry dziękuje bardzo.
    Pozdrawiam serdecznie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wydaje mi się że ap 2.5 wykrywa spoof al poprawcie mnie jeśli się mylę :)
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie wiem z autopsji , ale tak mówią.
     
  5. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie robiłem spoofa na mój stary napęd :) Spoofa miałem będąc na x1.51 :)
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A dziala Ci Assassins Creed?
    Rozumiem, ze Hitachi byl w konsoli od poczatku ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakbys spoofa nie zrobil to bys mial blad e66 lub zadna gra by nie.dzialala. Skoro miales liteona to zeby dzialaly nowe gry musisz kupic liteona albo benq.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od początku miałem liteona v1, Assasin Creeda nie mam i jakoś mnie nie interesuje :) Czyli pozostaje zakup Benq zamiast Liteona z tego powodu że łatwiej się flas***e. A czy benq muszę zrobić spoof na liteon v1? czy wystarczy wgrać LT+ i tyle, grę przygotowałem wg poradnika umieszczonego tutaj na forum z tym że nie ściągałem tych patchy a żywałem najnowszego ABGX'a, pozaznaczałem wszystkie opcje jak w Toturialu.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma znaczeni i lite-on i benq wgrywa się tak samo. Spoof będzie musiał być zrobiony wystarczy że pokażesz fw co masz wgrany w Hitachi on sam zrobi spoof(jungleflasher)
     
  10. dayz

    dayz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czemu mając wcześniej napęd liteon mogę wsadzić liteona v,1,v2,v3 albo benq z LT+ a Hitachi v47 spoofowane jako Liteon v1 nie działa? :( bez spoofa też nie działa aczkolwiek gry starsze chodzą... :)
    Co do flasha jest znaczenie, np Liteon v1 trzeba mieć speara(ewentualnie samemu go zmontować) itp itd gdzie Samsung, Hitachi, Benq podłącza się i ogień.... :) Nie wspominając już o Liteon v3 gdzie jest hardcorem - cięcie ścieżek...
     
Wczytywanie...

Poleć forum