1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ za stary?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gekonek, Czerwiec 17, 2011.

  1. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem nowy i próbuje to wszystko ogarnąć i zamierzałem kupić konsolę, ale myślałem ze wszystkie gry się odpalają na przeróbce LT+ A teraz znalazłem informacje ze wkrótce powinna być wersja 2.0 Czy to znaczy ze juz nie wszystkie gry się odpalaja na 1.1 ? Nie zalezy mi na graniu przez net więc 1.9 mi nie potrzebny jedynie zeby kinecta sie dało podłączyć Z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na dzień dzisiejszy jeśli nie masz dasha wyższego niż 12625 i mając LT+ (1.1) , to nic więcej nie trzeba do odpalenia KAŻDEJ gry co wyszła po dzisiej.
     
  4. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. Podlacze sie tutaj bez zakladania nowego temat. Mianowicie pisalem do osoby sprzedajacej konsole o wersje przerobki, odpisal ze wersja to iXtreme LT. Mam pytanie czy beda smigaly nowsze gry, oczywiscie chodzi mi o te bez ap 2.5. Wola sie upewnic zeby zaraz po zakupie nie przerabiac konsoli
     
  5. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam "żadnego" dasha bo nie mam jeszcze konsoli ;) Ale jesli w tej konsoli która kupię będzie starszy dash to mogę bez obaw wgrać najnowszego jaki jest?
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów

    Nie na przeróbce LT nie odpalisz gier z AP 2.5
    LT+v1.1 ==> Odpalisz wszystkie gry [musisz miec dashboard z koncówka 625]
    LT+v1.9 ==> Odpalisz wszystkie gry nieważne jaki dashboard
    LT+v2.0 ==> Odpalisz wszystkie gry włączając najnowszy format XGD3 [COMING SOON] <== Planowana data wydania: NIEZNANA zapewne póki nie wyjdzie pierwsza gra obsługująca ten format.
     
Wczytywanie...

Poleć forum