1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Layt403, Listopad 26, 2010.

  1. Layt403

    Layt403 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wrocław
    Witam.

    Dawno nie wchodziłem na xbox live. Czasami przeglądne forum ale to wszystko. Pojawiło się pełno tematów o lt+ i że jest już dostępna, można ją samemu zrobić itd. W temacie o Fable 3, dlaczego nie działa mówiono o nowym zabezpieczeniu ale również o poprawieniu najnowszej aktualizacji dasha bo jest trochę błędów i dopiero wtedy miał wyjść Lt+. Wchodząc na live nie załączył mi się żadne update. Więc była jakaś aktualizacja dash'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Była aktualizacja dashboarda! Dash dla kinekta. Jest nowe zabezpieczenie i koder. Nie możesz grać na LT w AC:BH, nfs HP i FABLE3...
     
  4. Layt403

    Layt403 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wrocław
    czy z lt+ te gry
    będą działać?
     
  5. virusut

    virusut Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak beda smigac ze az milo :)
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Będą działać, ale tylko te, które mają specjalne patche, nie pójdzie m.in. Brotherhood PL. Fable III już ma patcha (dostępna jest tylko wielojęzyczna wersja z polskim).
     
  7. piko63

    piko63 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam jeżeli mam przerobionego xboxa przeróbką 1.61 NS czyli tą co czyta gry bez patchowania to muszę patchowac to AP25 czy nagrać bez żadnego patchowania dzięki.
     
  8. maninlobek

    maninlobek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry z AP 25 ci nie pójdą , musisz czekać na Lt+
     
  9. patryk799

    patryk799 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jak mam nagrane Fable 3 bez zadnych patchow i teraz przerobie konsole na LT+ to mozna jakos dograc tego patcha na plyte czy cos? Bo niestety nie mam juz obrazu z gra a chetnie bym jeszcze pogral w ta gre
     

Poleć forum