1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez digse, Styczeń 25, 2011.

  1. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerabiałem xboxa na LT+ i chciałbym zagrać na live lecz 100% nie jestem pewien czy mam LT+.Moge powiedzieć że po tej przeróbce Assassin's creed Brotherhood konsola mi widziała i mogłem ją zainstalowac na dysku,za to przed przeróbką nie ale i tak wyświetla się czarny ekran.Czy można jakoś sprawdzić czy konsola posiada LT+.Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Masz lt+ ale nie spatchowałeś gry abgx'em przed wypaleniem
     
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Ziomek sprawa jest prosta, jeżeli możesz zagrać w ac:b to masz wymagany do niego flash czyli LT+. Jeżeli sam przerabiałeś x-a to jakim cudem nie wiesz jaką masz wersje eXtrim-a?
     
  5. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie przerabiałem sam,koleś mi przerabiał wcześniej miałem ixtreme 1.61 i koleś mi powiedział że trzeba zrobić aktualizacje z grudnia-pewnie chodzi o LT+ i zrobiłem.
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No na pewno tak ja miałem tak jak ty też w grudniu jechałem na LT+ , możesz grać aczkolwiek nie radzę jak masz przeróbkę nie ważne jaką , i żebyś potem nie płakał że masz bana albo jak nie złapać bana bo takim ludziom powinni dawać bana na łeb twój wybór możesz grać NIBY spokojnie, sam mam LT+ ale na online nie gram i tobie też radze ale rób jak chcesz
    + jak się podłączysz dostaniesz nową aktualizację do dasha na którym nowe gry dostają AP 2.5 COD: BO COD: MW2 i HALO REACH
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przeczytaj ten temat >>> http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/czarny-ekran-pomocy-82195-2.html#post657958


    najnowszy iXtreme LT+ ma zabezpieczenie przed oflagowaniem konsoli przez
    źle przygotowany obraz gry ,jeżeli masz czarny ekran i konsola sie zawiesza
    tzn. że płyta z grą została źle przygotowana i nagrana i tyle..... kosz
     

Poleć forum