1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dziurex25, Luty 18, 2011.

  1. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    1) Czy jeśli mam LT+ na LiteON (konsola nie podłączana nigdy do neta) to mogę grać we wszystkie gry bez problemu?
    2) Czy muszę jeszcze zainstalować jakis specjalny dashboard??
    3) Czy jest to prawda że jeśli zainstaluję najnowszy dash przy LT+ to nie odpalę Np COD?? Jesli tak to jaki dasboard polecacie? (aktualnie mam 2.0.8955.0)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    mozesz grać we wszystko
    dashboard to system xboxa ściąga sie go za darmo
    musisz zainstalowac najnowszy dash żeby nowe gry działały
    na LT+ i nowym dashu działa wszystko
     
  4. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wgraj 12611 i bedzie ok.
     
  6. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli dobrze rozumiem że problemy z odpaleniem gier występują wtedy kiedy mam inny flash niz LT+ tak?? Bo np. gierki mam nagrywane na ixtreme 1.61 i chciałbym żeby teraz też działały.
     
  7. dividpl

    dividpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gierki które chodziły na ixtr 1.61 na LT napewno też będą chodzić kwestia jest tego że po aktualizacji do najnowszego dasha nie będą działać nowe gry jak np COD, które przecież nie działały na 1.61
     
  8. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli na tym LT+ zaktualizuję nie do najnowszego tylko np. tak jak radzi !-=DEXTER=- do 12611 to COD też nie bedzie działał??
    Qazimodo napisał, że na nowym dashu i LT+ działa wszystko.... to jak to w końcu jest ?? Dodam, że nie podłączałem i nie będe podłączał konsoli do internetu.
    Pomoże ktoś ?
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak by nie działało to cała przeróbka lt+ nie miała by sensu
     

Poleć forum