1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly110, Luty 20, 2011.

  1. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam chciałbym sie dowiedziec czy po przerobieniu konsoli na lt+ i wgraniu nowego dashboardu będąwszystkie gry chodziły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    tak, jeśli gra wymaga patcha do ap2.5 to zeby dzialala trzeba ją spatchować, pozostałe gry będą działały bez problemu
     
  4. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a to jak ja wtedy spatchowac? i po czym poznac że wymaga tego?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    obraz gry na dysku przepuszczasz przez program abgx i on dogrywa ci patche i przygotowuje gre do nagrania na plyte
     
  6. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha to jak w abgx bedzie wszystko ok to po prostu nagrywac płytke?
     
  7. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    póki co jest tylko kilka gier które muszą mieć AP2.5 (COD MW2, COD BO, HR, ACB, NFS:HP, Fable3) i tylko do nich wgrywasz patcha z AP2.5
     
  8. Niko

    Niko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin

Poleć forum