1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zekiv147, Luty 20, 2011.

  1. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy to prawda że jeżeli mam najnowszą przeróbkę LT+ i najnowszego dasha do wszystkie gry z AP2.5 mi pójdą i nie będę musiał ich patchować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    tak to 100 % prawda nie trzeba patchowac
     
  5. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawda
     
  6. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opeael2 napisał że trzeba, więc jak w końcu nie musze patchować gier z AP25 ?
     
  7. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nie
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sami znawcy, musisz wgrywac do gier z ap25 patche :]
     
  9. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Gry z ap25 trzeba przeskanować za pomocą abgx aby ten nałożył odpowiedni patch na obraz. Po takim zabiegu konsola z lt+ da sobie radę z nimi.
     
  10. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    abgx wystarczy ale
    sa też wersje
    które mają wgrane
    patche ap2.5 i nie
    trzeba nic robic w
    tytule gry pisze
    ap.2.5 albo lt+
     
  11. rames

    rames Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemasz nie jestem pewny czy mam przerobke LT+ , kilka dni temu nagralem Fable 3 na płytke i wlozylem do xboxa.
    Po chwili pojawil sie czarny o braz i wywalilo mi blad ze Nie prawidlowa plyta czy cos takiego to.
    To znaczy ze nie mam LT+ ?
     
  12. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie nie masz i zapewne masz też flagę
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    trzeba patchować .....przepuszcza się przez abgx właśnie w tym celu.....
    a ty masz pewnie stare lt.....wrzuć lt+
     
  14. rames

    rames Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. rames

    rames Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to prawdopodobnie wina starego flasha ? Bo juz sam nie wiem to jest Screen z abgx przed nagraniem , jednak po nagraniu
    dzieje sie to co wyzej opisalem ;/
     
  17. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie masz LT+ jeszcze dla pewności spróbuj włączyc NFS Hot Pursuita lub Assasina Brotherhood ; )
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie włączaj nie słuchaj go bo bedzie flaga na bank chyba że ci nie zależy.....daj komus do flasha i z głowy....
     
  19. rames

    rames Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki wielkie opael. Nad aktualizacja flasha sie jeszcze zastanowie ;> , a flage juz chyba zalapalem :D , ale i tak nie bede
    kombinowal z nagrywaniem assasin'a i Need for speed'a.
     
  20. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Własnie to chciałem napisac ze i tak flage zalapal wczesniej... ;/ a jaki naped masz??
     

Poleć forum