1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaros077, Luty 24, 2011.

  1. jaros077

    jaros077 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, Mam napęd liteon,i moja konsola (naped)jest przerobiony tak ze chodzą mi gry na wave 3 co musze zrobic zeby wgrac softa na naped xboxa?
    czy wystarczy podpiac naped pd PC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To nie takie proste. Albo nabijasz sobie posty. Bo pytanie w sumie nie ma sensu. A za to dadzą Ci bana :)
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej znaleźć fachowca który się tym zajmuje, zapłacić odpowiednią sumkę i mieć wgrane LT+ :)
     
  5. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    niestety wiele osób myśli, że samemu jest w stanie zmieniać softy itp. tylko dlatego, że przeczytali jakieś poradniki... Moj kumpel miał tak samo, a potem musiał płacić w serwisie za naprawdę i za przeróbke
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    otóż to...łatwo przez nieuwagę pomylić kolejność co ma się w danym momencie zrobić a potem dostaje wiadomość w styłu : witam czy mógłby pan mi pomóc bo próbowałem przerobić napęd samemu i teraz nie reaguje wcale....
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    1. Podpinasz pod PC
    2. Wyciągasz klucz
    3. Przygotowujesz fw pod JF'em
    4. Robisz bootowalnego pen'a
    5. Wrzucasz fw przez Dosflash

    To w takim małym uproszczeniu
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Wcale nie jest to takie trudno jeżeli przynajmniej w małym stopniu ogarniamy to co mamy zrobić .Gorzej jak byś miał LT i klucza nie miał to trzeba ciąć xbox'a piła mechaniczną ,a na serio to ścieżki ale ciebie to nie dotyczy. Zobacz poradnik na forum albo na youtube tam roi się od tego. Jak kompletnie nie wiesz o co chodzi to oddaj dla fachowca.
     

Poleć forum