1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wilim, Lipiec 21, 2011.

  1. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Jakoś tego wszystkiego nie ogarniam niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym Lt+, a dokładniej mam przerobioną konsolę Slim LiteOn 9504 - iXtreme LT+ v1.0 chyba, zaznaczam chyba bo nie jestem pewny. Data produkcji to czerwiec 2010 i tu moje pytanie czy to jest najnowsza przeróbka czy do tego napędu jest coś nowszego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Czy żeby to wgrać to trzeba rozkręcać konsolę czy można zrobić to samodzielnie?
     
  5. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie trzeba rozkręcać konsoli, robi się Flash.Ale nie polecam ci tego robić jak nie jesteś w tym obcykany, lepiej dać do serwisu.
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Powiadasz że nie trzeba otwierać konsoli? Hm.. o_O mi się wydaje ze jednak trzeba =].
     
  7. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Znaczy się trzeba jeszcze raz ją przerabiać ? I co daje ta najnowsza przeróbka ?
     

Poleć forum