1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT1.9 i problem z fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Lipiec 3, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, dziś tzn wczoraj konsola przyjechała z serwisu z zaktualizowanym flashem do LT+1.9 (czyli najnowszej wersji). i chcąc przetestować na fable 3 (bo miałem extreme 1,6 to mi wywalało komunikat żeby zaktualizować) konsola mi się zwiesza i nie chce się tacka wysunąć (czyli zwis) po wciśnięciu zagraj.
    tak ciągle. myślałem że coś z napędem ale dałem inną nie zainstalowaną gra i wszystko śmiga a o zainstalowanych to tez działają.

    więc mam pytań kilka:
    1.co to może się dziać z tym fable 3? w abgx360 sprawdzałem obraz i poprawnie sprawdziło dodam że nagrywana była na Verbatimie lecz jej stan pozostawia dużo do zyczenia...może się zwieszać przez to że płyta jest w kiepskim stanie (multum lekkich rysek, skutek trzymania płyty w woreczku)??? to na dzień dzisiejszy jedyna gra z ap2.5 jaką mam. inną gre taką nowszą homefront mam na kompie.

    2.czemu po tej przeróbce znikł mi avatar?:/ niby nic ale fajnie mieć tego typka:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    przepuść przez abgx i nagraj jeszcze raz bo są nowe patche do 1.9
     
  4. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    A czasami fable3 nie ma zabezpieczenia Ap25?
     
  5. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Avatar ci zginął bo wgrałeś nowego dasha.
     
  6. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, przepuszczę przez abgx jeszcze raz.
    tak fable 3 ma ap2.5 ale przecież mam najnowszego flasha.
    i nie wie kto czy da się wgrać same avatary? oczywiście nie niszcząc przeróbki?:)
     
  7. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przepuściłem przez abgx i znów wszystko dobrze sprawdził...
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przepuść fable przez abgx i nagraj raz jeszcze, są nowe patche do 1.9.

    Wszystkie gry które masz z ap 2.5 musisz nagrywać jeszcze raz gdyż do lt 1.9 są inne patche. Trzeba obraz przeleciec abgx i on dogra nowe patche.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz fable na plycie i nie działa bo jest spatchowane pod 1.1

    zgraj na kompa img burnem
    przepuśc przez abgx i znowu na plyte
    i pójdzie
     
  10. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, teraz będę nagrywał ale dlaczego akurat fable ma problemy z lt1,9 tylko dlatego że jest zrobiony pod lt1.1? bo ma te nieszczęsne zabezpieczenie ap2,5? i czy tak samo trzeba robić z ACB czy tym need for speedem?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    guzik....to samo dziadostwo się dzieje:/ fable dalej powoduje zwis konsoli (nawet po instalacji na dysk) nawet po przepuszczeniu przez abgx w którym pisało w kilku miejscach download 100% itd i dalej to samo...co to się dzieje do cholery?:/ dlaczego to nie działa? Homefront ma te przeklęte ap2.5?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nagrałeś te fable jeszcze raz po przepuszczeniu przez abgx??
     
  14. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak! tak jak radziliście i dalej to samo, zwis za zwisem, dlaczego to nie działa dalej? abgx wykazuje że obraz jest ok a na konsoli to dalej zero reakcji:/
     
  15. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbowałem z Homefrontem i ta gierka śmiga normalnie:)
    ale fable na którym mi najbardziej zależy no nie działa...błagam pomóżcie! nie wiem może jes inne wyjście czy coś?
     
  16. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dalej mam problem z tym przeklętym ap25, otóż wczoraj zaktualizowana konsola do lt1.9 nie chce odpalić fable 3...pojawia się czarny ekran a jak próbuję wyciągnąć płytę to konsola się zwiesza. radzono mi bym zrobił obraz na hdd, przepuścił przez abgx360 by spatchował obraz, niby coś pobierało (wcześniej pobrałem coś takiego abgx360_video_waves_1-11_sfx)
    i zakończyło z powodzeniem sprawdzanie obrazu nagrałem ponownie i znów to samo:/ otrzymałem wiadomość od tego co aktualizował konsole i nie czaje tego zdania "Musi sie dograć nowy patch AP. 2.5 . Najlepiej ściągnąc nową wersje z neta i przepuścić abgxem bo może do tego relasu nie ma patcha i wtedy nie pójdzie." nie czaje trochę...


    może coś źle robiłem puszczając przez abgx albo co znaczy te cytowane zdanie powyżej?
     
  17. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cos po drodze zle robisz. Tez mialem acb pod lt1.1. Zgralem obraz na pc, przepuscilem przez abgx, wypalilem i smiga.
     
  18. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wrzuć screen z abgx.
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a ja się spytam inaczej...działa ci jakas inna gra z ap?
     
  20. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nie posiadam inneg gry z ap w swoich zbiorach aktualnie ale to da się załatwić o ile ten kto to miał to ma jeszcze te gierki.

    a co do screena to musiał bym od nowa zrzucać obraz bo teraz jak sprawdzam to nigdzie nie pisze o pobieraniu jakichkolwiek plików a obraz sprawdza i wykazuje że obraz jest bezpieczny...to jak zrzucać jeszcze raz te Fable III?
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a ja ci radze zebyś sprawdził inne gry z ap...bo smierdzi podmienionym napedem.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum