1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt2.0 -asura wrath, syndicat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sayrus, Luty 23, 2012.

  1. sayrus

    sayrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    pewnie spamuje ale koszt plyt zaczyna przypominac koszt nowej gry. a wiec do rzeczy posiadm x-slim z lt2.0-data produkcji 24.05.2010r, mam zapuszony nowy dash- offline, korzystam z nagrywarki liteon oznaczona jako ATAPI IHAS120 6.. oraz pionier, stosuje sie scisle wg tutka:
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-a-120365.html
    czyli zapuszczam na swierzy obraz w/w gier abgx 1.0.6 otrzmuje komunikat: Topology data is currently verified, pogram ustawiony pod poradnik-oczywiscie, a wiec zapuszczam Xbox Backup Creator, nagrywam imgburn na plyty verbatim z predkoscia 2.4x, klikajac truncate w wyskakujace okienko, akcja konczy sie OK, tyle ze konsola dalej mi wypisuje ze opłyta nie obsługiwana, o co chodzi? gdzie robie blad?, probowalem puscic TU offline w grze asura, tak jak robilem to na wczesciejszych grach np:nfs run ale nic nie daje.
    prosze o pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    się nie dziwie ,że ci nie działa skoro wgrywasz sobie topologie do lt 3.0 abgx360 1.06 a masz lt 2.0 ,wgraj se lt 3.0 najtaniej ci wyjdzie
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo nagrywasz pod 3.0 ,a ty masz 2.0. Wiec zmien przerobkę lub zmien topology na standard pod 2.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. sayrus

    sayrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgx 1.0.6 sprawdzam czy napewno mam XGD3, a Xbox Backup Creator wgrywam topologie z poradnika
    Niezbędnik:
    Zmiana_topology_data.7z - download. Darmowy hosting plików.
    wiec powinno dzialc na lt2??
    edit:
    jak juz mam komunikat backupa ze jest ok to abgx w trybie sprawdzania pokazuje
    "The first 12 sectors of topology data are blank"
    wszystko opieram o wymieniony poradnik
     
  6. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Jak robisz przez abgx360 1.0.6 to on ci robi na lt 3.0 a ty , masz lt 2.0 to a jak już przepuściłeś obraz iso to musisz Backup Creator cofnąć na lt 2.0 :)
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113


    Jakbyście nie potrafili czytać ze zrozumieniem. Zgrywałeś na dysk? Ściągnąłeś TU z "poprawnym" Media ID?
     
  8. sayrus

    sayrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ponownie
    nie nagrywalem na dysk, ale czyscilem zapobiegawczo pamiec podreczna konsoli, wszystko sprawdzalem na starym dashu ale uznalem ze potrzebny jest nowy wiec puscilem go z pendriva, konsola ciagle offline, raczej nie skasowalo LT poniewaz kopie nadal dzialaja np:nfs run, ace combat/ten nowy/ oczywiscie z pendrivem z TU. do asury jest mam poprawny TU
    ma ktos jakis pomysl?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyczyść jeszcze raz pamięć podręczną i wrzuć TU z pendrive'a. Jak to nie pomoże to wgraj LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum