1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT2.0 dash604

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sebaneo10, Marzec 7, 2012.

  1. sebaneo10

    sebaneo10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam kilka pytań niektóre mogły się juz gdzieś kiedyś pojawić ale jestem zupełnie zielony to tak:
    1)Mam LT2.0 dash 604 czy mogę grac w gry na lt3.0?
    2)Obecnie nie posiadam cichej aktualizacji czy w grach z lt3.0 ona się znajduje i czy mając ją można grac na piratach?
    3)Czy muszę wgrywać jakiegoś nowego dasha?
    Narazie tyle serdecznie dziękuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZezryjMeJajca

    ZezryjMeJajca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Możesz jeśli wypalisz je za pomocą tego poradnika.
    2. Bez uruchamiania XBL cichej aktualizacji nie dostaniesz. Majac ja można grac na LT2.0 dogrywajac Title Update albo zflashowac naped do LT 3.0
    3. Nie nie musisz.
     
  4. sebaneo10

    sebaneo10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki!
    Jednak mam jeszcze pytanko!
    Chciałem wypalić grę znajomemu jednak ma on lt 3.0 i dasha 699 ja nie mam nagrywarki liteon.W poradniku który mi wysłałeś jest napisane że gry z xgd3 nie można instalować, tu moje pytanie czy jeśli wypale i nie zainstaluje gry na dysku konsoli to ona będzie działać.
    Jeśli to głupie pytanie to proszę nie piszcie obraźliwych komentarzy!
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    będzie działać nie zainstaluje się na dysk i nie jest bezpieczna na xbox live
     
  6. sebaneo10

    sebaneo10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wielkie dzięki!
    Bardzo mi pomogłeś :)
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pamietaj o przeskanowaniu przed nagraniem abgx360 na autofix level 3 żeby dograło topologie i nagrywać
     
Wczytywanie...

Poleć forum