1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT2.0 ze starym Dashem na nowy>>FILMIK XGD3 działa

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Masownik20, Maj 12, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    Jako że straszne zamieszanie się zrobiło po wyjsciu MP3 i nowego dasha pozwoliłem sobie zrobić filmik żeby obalić wszelkie teorie dotyczące działania XGD3 na nowym dashu przy LT2.0
    Konsola około 3 lata nigdy nie była wpinana do neta LT2.0 dash był 13599. Na filmiku został zaktualizowany do 14719 i po aktualizacji puszczona została gra Forza 4 która jest XGD3 i jeszcze tam ma jakieś zabezpieczenia, nagrywana była zwyklą nagrywarka. Pograne długo i nie wywala zadnych błędów . Filmik dla wszystkich mojego autorstwa:

    WRZUTA - LT 2.0 i nowy dash

    Wszelkie komentarze na temat dasha i działania niech się przeniosą tu

    Pozdrawiam
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brzusio

    Brzusio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też działają stare gry typu UFC, tylko problem mam grą z Max Payne.
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    UFC jest XGD2 dlatego by ci tak czy siak dzialalo MP3 musi tez ruszyc skoro Forza 4 smiga a tam jest XGD3 i jeszcze te Ap2.5 czy jakos tak;)
    Jak bede mial MP3 tez przetestuje, ale skoro nowy dash wymaga juz do XGD3 TU to forza 4 nie powinna ruszyc.
     
  5. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak nie wgrywać tych 190 mb???
     
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na filmiku jest pokazane, nic nie robilem samo się zrobiło po wgraniu jest chwila przerwy wylaczyłem konsole jak widać i wypiołem kabel z zasilania i po chwili odpaliłem;)
     
  7. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W którym momęcie to zrobiłeś?? po tym jak wykryło aktualizacje i konsola sie restartowała??
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    po tym jak zainstalowało sie wszystko tak jak widac na filmiku i było gotowe.wtedy widac na filmiku jak wylanczam konsole spauzowałem filmik bo musiałem kabel z zasilania wypiac i wpiac i wlaczylem dalej filmik
     
  9. Havoc

    Havoc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do żadnych gier wcześniej nie wgrywałeś TU ?
     
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  11. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zrobiłem tak samo wszystko działa można zainstalować na dysku tylko przed uruchomieniem gry musicie zgrać na pendrivie jakąś piosenke mp3 i ją w xboxie odpalić jak sobie leci to włączacie Max Payna 3 albo inne gry xgd3 i działa z dysku bez błędu autoryzacji :D (sposób z nie będę kradł)
     
  12. dredd

    dredd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie

    Mam dwa pytania po pierwsze czy nowy dash trzeba wgrywać z pena czy można z płytki np Sniper Elite V2 lub MP3,po drugie czy nowy dash na pewno nie cofnie LT 2.0 i czy gry w których zmieniłem topologie z LT 3.0 na LT 2.0 programem Xbox Backup Creator będą działać.Mam konsolę XBOX 360 slim z 250GB.Z góry dziękuję za odpowiedź
     
  13. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    najpierw wypadąło by poczytac temat dopiero zadac te pytania:)
    ponodz z plyty ze snipierem albo MP3 mozesz ja to robiłem z usb z reszta co to za roznica sciagac i przez usb wgrac??:)
    Nie cofnie ci przerobki i beda ci dzialac XGD3 tyle ze ja testowałem to nie na slimie, to musialby potwierdzic ktos kto ma slima..
    U mnie wszystko smiga;)
     
  14. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam Slima i potwierdzam - wszystko działa.
     
  15. dredd

    dredd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki

    Dzięki wielkie za odpowiedź,wiem że pytania mogły być głupie ale wole się dwa razy upewnić,jak na razie tylko ty wyjaśniłeś to najlepiej bo na necie jest straszny mętlik każdy pisze co innego,jeszcze raz wielkie dzięki
     
  16. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak stestujesz napsiz dla potwierdzenia zeby inni nie musieli pytac:)
     
  17. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Będę testować ten sposób, dam później znać czy i mi działa, ale trochę czasu minie bo od czwartku wieczorem mam ściągnięte trochę ponad 53%, idzie to jak krew z nosa.
     
  18. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to stestuj na innej grze XGD3:)
     
  19. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    czyli jak sie nagra ihasem gre z wyciągnietą topologia 3.0 na 2.0 to gra sie zainstaluje na dysku??przy lt.2.0 i dashu719?? to by było zbyt piekne zeby było prawdziwe ,poniedzieli to sprawdze
     
  20. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    powiem ci tak: ja grama le bez nagrywania an dysk bo nie mam dysku;) ale jest filmik na tym forum jak ktos zgrał MP3 na lt2.0 i nowym dashu i gra z dysku::)) ale sprawdz i napsiz tutaj
     
  21. dredd

    dredd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzę

    Jak tylko zaktualizuję dasha i potestuję na różnych grach to zaraz dam znać czy działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum