1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt2 a gry przepuszczone przez nowy abgx?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pegzi, Styczeń 7, 2012.

  1. Pegzi

    Pegzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam. Mam problem, od czasu gdy wyszedł nowy abgx i przepusciłem przez niego gry, żadna z nich nie chce się uruchomić. Mam lt2, dasha 2.0.13604, nagrywam clone opcją zapisuj do końca tego medium. Pytanie jest następujące, czy muszę teraz znowu przerobić xboksa czy też nie przepuszczać gier przez abgx czy też zmienić sposob nagrywania ? Proszę o szybką pomoc bo marnuje mnóstwo płyt. Czy najnowszy dashboard nie usunie mi przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bynus

    bynus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Święta racja, LT 3.0 to już standard.
     
  5. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na chwilę obecną po prostu nie przepuszczasz gier przez abgx-a. Aktualne gry, które już przerzuciłeś przez abgx musisz pobrać od nowa by obraz był czysty.
    Obecnie nie jest wymagany najnowszy dash do grania, ale z czasem gdy będą powstawał nowe gry nie wykluczone, że dasha będzie trzeba zaaktualizować do najnowszej wersji.
    Gry nagrywasz jak do tej pory, tyle że nie pa****esz poprzez nowego abgx-a oznaczonego 1.0.6
     
  6. Pegzi

    Pegzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Dziękuję za odpowiedź, rozumiem że ry nagrane w ten sposób po ponownym przerobieniu na lt3 nie będą działały ?
    Czy również po przerobieniu na lt3 moja nagrywarka w laprtopie ktora dosyc dobrze sobie radzila z nagrywanie przestanie nagrywac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum