1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xXxDominikxXx, Październik 12, 2013.

  1. xXxDominikxXx

    xXxDominikxXx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ponieważ przerobilem xboxa na lt3.0 ale gdy włączam need for speeda most wanted tego najnowszego albo run to nie chodzi za to chodza takie jak saint row the third albo assasins creed 3 i niewiem czy to dlatego ze gry zle nagrane czy co prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Nagraj jeszcze raz gry. Wcześnie miałeś 2.0 ?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Topologia niedograna na LT 3.0.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Przepuśc przez ABGX'a z autofixem lvl - 3 zanim będziesz nagrywał :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. xXxDominikxXx

    xXxDominikxXx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wam wczesniej mialem lt 2.0 czyli gry na lt3.0 równiez trzeba przepuszczac abgx tak?
     
  7. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Tak tylko nie dogrywasz topologii przez XBOX Backup Creatora tylko przepuszczasz przez ABGX'a i wypalasz :)

    EDIT:Bo pod LT 2.0 się dogrywało jeszcze topologie przez backup Creatora pod 3.0 już tak się nie robi :)
     
    1 osoba to lubi.

Poleć forum