1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt3.0...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yahoo, Październik 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam , swoj problem rozwinałem w poprzednim temacie który dobra "Wrózka" wrzuciła do kosza wiec nie bede sie rozpisywal. Po krótce mam LT 3.0 nagralem fife 13 i nie poszla wywalalo ze nie da rady odczytac plyty. Według tego poradnika [Tutorial]Sprawdzanie obrazu płyty programem abgx360 dla LT 3.0 - Microsoft Xbox - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online nagrałem jeszcze raz Fifke i...wyskakuje komunikat " Aby mozna bylo zagrac w te gre trzeba dokonac aktualizacji konsoli...." Dałem nie i zainstalowalem gre na dysku, potem "uruchom" i wyskakuje komunikat...Aby kontynuowac trzeba zainstalowac aktualizacje zabezpieczen i programów. Do systemu zostana dodane aktualizacje zapewniajace jej bezpieczenstwo i dzialanie...." Myslalem ze ten poradnik http://xboxforum.pl/artykuly-206/tu...on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/ mi pomoze niestety ja mam naped Liteon IHAP244 8:( i nie wiem co robic:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak nie wgrasz aktualizacji nie zagrasz w fife jaki masz teraz dash ??
     
  4. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Dash to 2.0.13599.0 A czy przypadkiem jak kliknet "tak" na aktualizacji to nie zdejmie mi przerobki?
     
  5. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Lt3.0...

    A propos, fifa 13 ma xgd3?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  7. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    Ten temat był już chyba z milion razy na forum. Jak masz dasha 13599 i LT 3.0+ to śmiało aktualizuj, nic ci się nie stanie. Jeśli tego nie zrobisz nie pograsz w nowe gry. Wcześniejsze wersje dasha po aktualizacji usuwały przeróbkę ale od tej wersji co ty masz można śmiało aktualizować.

    Fifa 13 jest w formacie XGD3 bo zajmuje 8.14 GB czyli teoretycznie więcej niż pojemność płyty dwuwarstwowej. Gra XGD2 zajmuje jakoś 7,3 GB. Ale na prawdę, jest masa tematów na ten temat a ludzie dalej o to samo w kółko pytają :p
     
  8. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czyli mam sciagnac najnowszego dasha walnac go na usb zaktualizowac dasha na xboxie potem wrzucic aktualizacje z fify i nic sie nie stanie?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Zaufam wam...podacie mi zrodlo z ktorego sciagnac tego dasha?
     
  11. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    Ale wystarczy zrobić aktualizacje z płyty, po co bawić sie z wrzucaniem na USB, przecież na jedno wyjdzie. Włóż płyte z fifą 13 i daj po prostu tak jak bedzie wołać o aktualizacje i ciesz sie grą.
     
  12. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Hmm...ale ja mam strasznie niskiego dasha....mam nadzieje ze nie sciagnie mi przerobki:(
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt3.0...

    Lt bez zmian po aktualizacji.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    Mówie ci, że jeżeli masz 13599 to ci nie zdejmie. LT 3.0+ w ogóle jak na dzień dzisiejszy załatwia problem z aktualizowaniem dasha. Ja miałem dasha 13599 i LT 2.0+ i zaktualizowąłem z gry sniper elite v2 do 14719 i jakoś przeróbki mi nie wywaliło. Jakby cos nei chciało trybic to wyłącz i włącz ponownie konsole ale to raczej trzeba było robić na LT 2.0+ na 3.0+ bedzie normalnie.
     
  16. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Wszystko ladnie pieknie....gra sie uruchamia ale wyskakuje komunikat "nie mozna autoryzowac dysku"...co teraz...
     
  17. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    Heh bo z ta fifą 13 są problemy jak się nie ma nargrywarki iHas, czytałem, że sie ludzie męczą zeby ta gra normalnie działała. Radze ci w nią zainwestować, bo z niektórymi grami może być tak, że je uruchomisz ale np jak włączysz kariere to cie wywali do dasha.
     
  18. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Spoko tylko ten sam komunikat wyskakuje przy H.A.W.K.X 2 i Batllefield 3 ktore przed update na LT 3.0 dzialaly normalnie....Zreszta w HAWKX gralem dzis przed aktualizacja dasha
     
  19. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    A przepuszczasz obraz przez najnowszy ABGX bo to podstawa? A zresetowałes konsole jak ci pisałem? Bo tak jest, że po aktualizacji gry moga nie działać, ale po restarcie wszystko wraca do normy.
     
  20. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Fifa byla przepuszczana przez ABGX a konsole zaraz zresetuje
     
  21. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    I tak w ogóle jeżeli piszesz, że aktualizowałeś na LT 3.0 to miałeś przedtem LT 2.0+? Jeżeli tak to się nie dziw, że moga nie działać bo gry xgd3 z topologią na LT 2.0 nie będą działaly na LT 3.0.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum