1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT3 aktualizowac przed instalacja dasha metro czy po nim?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tr1SH, Styczeń 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Jak w temacie.Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja najpierw robiłem flash na LT 3.0.
    Później na starym dashu sprawdziłem czy gry odpalają (czy flash dobrze zrobiłem) i dopiero wgrałem najnowszy dash.
    Jeżeli masz dash chyba 13146 lub wyższy to możesz spokojnie wgrać moim sposobem.

    Ale nie widzę problemu żeby najpierw zaktualizować dash a później wgrać LT 3.0
     
  4. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja gdzieś slyszalem ze oryginalne fw później dash i dopiero flash, najbezpieczniej. Ja miałem lt 3.0 na przedostatnim a później update z pena i wszystko śmiga
     
  5. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    To sie tyczylo wgrywania 13146-13599 bo wtedy napedy byly aktualizowane/blokowane i wyskakiwaly errory itd : )
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej robić wgrać orginalne fw do napędu póżniej dash lt 3.0 naj mniej problemów
     
  7. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    ja miałem lt+2.0 i wgrałem nowy dash i potem lt+3.0 i wszystko jest wporządku:napęd LITEON PHAT
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum