1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt3 na slima

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piter614, Kwiecień 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam serdecznie mam pytanie mam slima mam obecnie lt2 mam pytanie czy jestem sam w stanie zrobić sobie lt3 czy muszę znowu oddawać na przeróbke???
    proszę o odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sam jesteś w stanie ,jak się boisz ,że zepsujesz to serwis
     
  4. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest na forum jakiś poradnik czy coś
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a pytanie jeszcze jedno jak mam już przerobiona na lt2 trzeba robić tak samo czy inaczej
     
  7. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    A jaki masz czip mxic czy Winbond
     
  8. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Sprawdź czy masz zablokowany czy odblokowany chip, w poradniku jest jak ;)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Mlody96
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    260
  2. DamianCHG
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    267
  3. Ozil
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    166
  4. Nabywca
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    243
  5. mac_abra
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    339
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum