1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LTU i kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cichy341, Październik 29, 2013.

  1. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Przeszukałem już całe forum ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A chodzi mi o przeróbkę LTU. Gdzieś na forum doczytałem, że aby zrobić LTU musze najpierw zrobić rgh, ale ja nie chce aby grzebać w płycie głównej nic lutować itp. W napędzie owszem bo trzeba wymienić PCB ale czy da się zrobić LTU bez majstrowania przy procesorze i płycie głównej.Mam xboxa slima z grudnia 2012, prosze o pomoc dziekuje


    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A nie lepiej zrobic Lt+ 3.0?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    W tej konoli tylko Ltu którego nie zrobisz bez rgh
     
  5. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie moge bo mam naped d5s

    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To juz nie przeszkadza....

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    To juz nie wiem jedni pisza tak drudzy tak.

    Chcialbym przerobic naped d5s bez ingerencji w plyte glowna tzn nic nie lutowac nie zdejmowac procka itp tylko tak jak lt 3.0 czy to mozliwe czy nie?

    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bez rgh sie nie da
     
  9. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Czyli skoro i tak trzeba zamontowac chip rgh by zrobic ltu to po co ladowac kase jesli rgh jest o ponad polowe tansze za 169zl a ltu 350zl. To po co jest w ogole to ltu? Bez sensu no ale dzieki za odpowiedz.

    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po to ,żebyś mógł grać na XBOX LIVE.
     
  11. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Konsola z 2012 posiada naped 16d5s i bezposrednie wydobycie klucza z napedu nie jest mozliwe, jedyne wyjscie to zrobic rgh, wyciagnac klucz a potem rgh sie demontuje, a majac klucz napedu wtedy juz mozna kombinowac z napedem jednak jak przedmowca. Rgh tansze ale pi xbox live nie zagrasz, ale jesli ci nie zalezy na live to rob rgh. Wogle ltu kosztuje 200-250 potanialo ostatnio

    Naklepane na i9001
     
  12. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Juz wszystko wiem dzieki.

    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum