1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LTU v1.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rejji92, Listopad 1, 2012.

  1. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    Witam!
    Interesuje mnie przebieg przerabiania ? ma ktoś jakieś sensowne info ? Czytałem jeden post tu na forum jednak nie do końca rozumiem/wierzę nowej informacji :p
    Wiem że LTU działa jak LT 3.0 więc zapewne iHas itp dalej będzie przydatne (jak by ktoś tu się chciał jeszcze dopytywać).

    No i przy okazjji miło gościć na forum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: LTU v1.0

    z tego co zrozumiałem to trzeba wyciągnąć dvd key z napędu, zamienic pcb na to od tx i wgrac ltu z dvd keyem od naszej konsoli
    I bedzie to wiele droższe od wgrywania lt, bo tutaj potrzeba nowego pcb

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    Też tak to zrozumiałem i Tego własnie się obawiam...

    Jak coś przerabiacze będziecie bardziej wiedzieć to piszcie na pewno każde info się przyda. = ]

    gdyby nie fakt że moja konsola "urodziła się" kilka tygodni za późno to już dawno temu bezstresowo cieszył bym się LT 3.0 :]
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: LTU v1.0

    To będzie fw wyłącznie dla pcb od tx. Czyli dla konsol slim z d5s i Hitachi.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    Dexter d4s też będzie obsługiwane . Choć w d4s i LT 3.0 nie widzę potrzeby LTU
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: LTU v1.0

    Ale jaki sens wymieniać pcb na to w d4s? Chyba tylko jak ktoś ma sam klucz

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    No właśnie dlatego edytowałem ale za późno :p


    C4E & Team Xecuter LT Ultimate 1532 Demo - YouTube!

    nie wiem czy można linki wrzucać mam nadzieje że nie będzie z tym problemu :)

    Temat chyba można już zamknąć.
    Pozdrawiam resztę wyczekujących na LTU :p
     
  9. krzys72pl

    krzys72pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    link nic nie wniósł... co w linku to i w postach = ]

    a jeszcze spytam fachowców jak to będzie iHas dalej się przyda ?

    #Edytuj swoje posty. Nie pisz jeden pod drugim//Laki88
     
  11. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak pisał C4eva pod tym względem nie ma różnicy między LT+ 3.0 tyle, że będzie pasować jedynie do tego PCB. Więc IHAS nadal potrzebny.
     
  12. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    no to mój "iHasik" już gotuje się do jarania = ]
     

Poleć forum