1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LTU2 chińskie??? Proszę o pomoc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thorest, Maj 12, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Ostatnio kupiłem ltu2 na pewnej aukcji na allegro Płytka PCB LTU LTU2 XBOX 360 SLIM LITEON DG-16D5S (4230975797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Dzisiaj gdy już bylo wszystko wgrane grajac w gry po pewnym czasie wywala do dasha i wyswietla sie komunikat "nierozpoznany dysk"
    Poczytałem se troche na forum i w jednym poscie wyczytalem ze to moze byl albo zly laser albo chinskie pcb. Niestety dzisiaj przygladajac sie tej Płytka PCB LTU LTU2 XBOX 360 SLIM LITEON DG-16D5S (4230975797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a tej aukcji PŁYTKA PCB LTU2 UNLOCKED DG16D5S-SKLEP IT7 (4216372694) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zauwazylem roznice w wygladzie plytek. tu pojawia sie moje pytanie. Czy ta plyka z aukcji nr1 to chinska podroba?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Yyy obie to chinole...

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W niektórych D5S są bardzo słabe lasery, które nie radzą sobie z odczytem kopii. Wtedy trzeba wymienić laser.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tez stawiam na laser

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. thorest

    thorest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wymiana laseru pomoże ?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Bardzo prawdopodobne

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum