1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ludzie pomóżcie chyba zostałem zrobiony z RGH.Serwis się broni że wszystko zrobili ok

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dragon12, Luty 1, 2013.

  1. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Byłem troche zdenerwowany , problem rozwiązany.


    // Posty wyedytowane przez autora, wątek leci do kosza. #ESLORD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Ludzie pomóżcie chyba zostałem zrobiony z RGH.

    Nie ma co szaleć. Czasem na jaspera chyba tak się zdarza ze po czasie łapią zawiechy na rgh. Wtedy trzeba pokombinowac z ułożeniem kabla CPU_RST. Jeśli mówią ze to zrobią to im wyślij, tylko nie daj się na koszty naciągnąć. Ja jak tak miałem to poprawkę robiłem bez gadania.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Byłem troche zdenerwowany , problem rozwiązany.
     
  5. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    mam podobny problem do Twojego z freezem konsolki tez Jasperek 256. Zadzwoniłem do gościa który mi to zakładał, powiedziałem co jest grane i powiedział żeby ją przywieść i zobaczy. Mija już 2 tydzień ale jestem dobrej myśli, że poprawi wszystko jak trzeba. Jak dzwoniłem to mówił, że musiał na nowo RGH stawiać. Na weekendzie mam odebrac to dam znać czy coś zdziałał bo jesli mu sie uda to bedzie oznaczać, że Twoi serwisanci coś zje** i niech to naprawiają!!
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Fajny serwis :) To nie wina programów tylko rgh do poprawki. Masz gwarancję to z niej skorzystaj i niech Ci to poprawią.
     
  7. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Tyle ludzi na forum i się na tym znaja widać po komentarzach a Ty jakimś pseudo serwisantom dajesz co odwalaja fuszere :)
     
  8. dragon12

    dragon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Byłem troche zdenerwowany , problem rozwiązany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum