1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

M$ aktualizuje po cichu tablice dae.bin z sektorami AP25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez christoff, Listopad 18, 2011.

  1. christoff

    christoff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W aktualnościach znalazłem temat jak wyżej. W moim przypadku sprawa wyglada tak, że mam nowa Elite nie byla przerabiana. Jeszcze nie była podłączona do neta. W weekend mam zamiar pograć live oczywiście na oryginałach ale za tydzień może dwa konsola pójdzie do przeróbki.
    Pytanie takie czy jezeli podłączę konsolę do neta i kosnola pobierze ta aktualizację a ja przerobię konsolę to też nie będę mógł odpalić kopii xgd3/xgd2 ap25. czy to nie ma znaczenia na konsoli jeszcze nie przerobionej i na oryginalnych grach. Z góry dzięki za odpowiiedz.
    Pozdrawiam Krzysiek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Nie ma znaczenia czy masz przerobioną czy nie, aktualizacja i tak zostanie pobrana.

    Miej nadzieje że za te 2 tygodnie abgx360 będzie zupdatowany by obsługiwać nowe ap.
     
  4. christoff

    christoff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I wszystko jasne. Niestety tak jak myslalem. Wielkie dzięki za info.
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak poznac czy nam sie zainstalowala cicha aktualizacja??? jakie sa objawy albo gdzie wejsc???
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie będą Ci chodzić gry z zabezpieczeniem AP25/XGD3. Jeżeli nie podłączałeś do neta wszystko powinno chodzić ok.
     
  7. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdzalem cod mw3 , dead island , gow 3 i wlasnie gram w assasina revelation i wszystko chodzi..wiec nie mam tej cihcej aktualizacji???
     
  8. adamzki

    adamzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    holandia
    jak byłes live od 16 to masz...mi tez chodza niektórre z xgd3,skyrim,run juz niestety nie,reszty nie sprawdzałem ..sprawdz strone abgx,tam opublikowali liste bezp.gier
     
  9. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdzalem ta strone i tam jest battlefield 3 , gow 3 miedzy innymi... i te gry mi chodza..wlasnie sprawdzalem... jak narazie sprawdzilem 6 gier xgd3 i chodza a konsole mialem wlaczona do neta 16go
     
  10. christoff

    christoff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kupuje do neta ps3 a xboxa przerabiam i nie bede w ogole podlaczał do neta. Chyba najlepsze wyjscie w tym przypadku.
     
  11. Shot7

    Shot7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie czy istnieje jakiś inny sposób aby sprawdzić czy zainstalowała sie cicha aktualizacja niż odpalanie gier?
    Pytam ponieważ mi niektóre gry chodzą inne nie np: Nfs Run i nie wiem czy mam aktualizacje czy cos źle wypalam :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum