1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Macie IHASA nagrywajcie tylko x2.4 !!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez xAmpeGx, Styczeń 12, 2012.

  1. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Witam może już to ktoś powiedział ale ja postanowiłem to napisać abyście nie wyrzucali płytek :)
    Więc tak, nagrywajcie gry IHASEM tylko prędkością x2.4 bo przy x4.0 gra się nagra tylko przy instalacji na dysk xboxa przy iluś procentach zawsze wywala błąd że wyczyścić płytę trzeba.. miałem już tak z 4 płytami nagrywarka IHAS 124b flash c4eva :) przy x2.4 zero błędów :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    bo przy 4x nagrywasz z opc
     
  4. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ja nagrywam x4 z opc i kazda gra sie instaluje.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  6. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    U mnie też Verbatim MKM003
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Dużo wniosłeś do tematu, brawo.

    x4 z OPC i wszystko działa jak należy
     
  8. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Ok to sorry ale nie mialem pojecia o tym Opc

    Sent from my Xperia x8 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum