1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 aliasing

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Akindusx, Październik 28, 2010.

  1. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy u was tez jest aliasing (szarpane krawedzie budynkow, samochodow etc.) w mafii 2 ?? Bo grafa u mnie niby super, szczegoly itd., ale aliasing szczegolnie na budynkach sie pojawia. Czy to moze byc rowniez wina taniego kabla VGA za 10zl ? Gram na monitorze. Ale w fifie 11 albo callu mw2 nie ma w ogole, wiec to po prostu min. niedociagniecia przez producentow ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h3ct0r

    h3ct0r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witaj,

    gram na Samsung 46" HD i kablem HD za 100zł i tez to mam, również przy cieniach objektów :p

    więc widocznie błąd lub nie dopracowanie gry :p

    nie przejmuj się i patrz na bufet haha ;)

    miłego wieczoru
     
  4. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Jesli "tani kabel" mial by miec jakis wplyw na obraz, to tylko taki ze ten byl by mniej wyazny, a co za tym idzie efekt byl by dokladnie odwrotny.
     
  5. cubon

    cubon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gram na full HD tv 40 calach i także mam takie krawędzie :)
     
  6. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Po prostu Mafia 2 jest zrobiona do du.py na konsole i nic z tym nie zrobisz :p
     
  7. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Chyba nie tyle zrobiona do ****, co po prostu sprzet nie wydolil by jeszcze antyaliasingu przy takim "swiecie" wiec jest kanciasto.
     
  8. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Myślę, że gdyby twórcy postarali się trochę bardziej przy optymalizacji tego tytułu na konsolki, które właśnie nie są już pierwszej młodości, to wyszło by to dużo lepiej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum