1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 dodatek Joe Adventure

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuc4pa, Czerwiec 19, 2011.

  1. kuc4pa

    kuc4pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wlasnie pobralem DLC do Mafii 2. Zastanawia mnie jednak jeden fakt. Jak zaczac w ten dodatek grac? W liscie rozdzialow go nie ma, w dodatkach takze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dodatek jest w tej samej wersji językowej jak podstawa gry ?
     
  4. kuc4pa

    kuc4pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam wlasnie do tego doszedlem.

    Taki blad pojawia sie gdy proboje z migrowac konto na Polske.

    Po wcisnieciu Accept. The request has timed out. Please try again later.

    Jest to konto dla osoby pelnoletniej. Data urodzenia do 1987. Nie bylo jeszcze migrowane.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki blad ?
     
  6. kuc4pa

    kuc4pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    The request has timed out. Please try again later.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No dobra ale co ma migrowanie do dzialania dodatku DLC gdy juz jest pobrany, jak dodatek jest po angielsku, a gra po polsku to nie bedzie ci dzialal dodatek

    A blad oznacza ze czas oczekiwania na otwarcie strony został przekroczony i trzeba spróbować później po prostu strona nie odpowiada
     
  8. kuc4pa

    kuc4pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Blad ten pojawial sie juz wiekszej ilosci graczy. Gre takze pobralem z MarketPlace.. Tyle ,ze konto z ktorego pobieralem dodatek jest na US. A informacja o nieodpowiadajacej stronie, ktora pojawia sie po 2 sekundach oczekiwania jest co najmniej dziwna.
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ja tu nic dziwnego nie widze po prostu cos robia na serwerach i tyle, moze to tez byc wina twojego neta
    Zapytam ostatni raz bo juz je zadawalem dwa razy ale odpowiedzi nie otrzymałem, czy podstawa gry takze jest po angielsku czy jest po polsku ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum